joi, 28 martie, 2024

20 de familii de negresteni au scapat de povara luminii de la lumanare

Distribuie:

Publicat:

Dupa ani de zile in care au stat la lumina lumanarii ori au folosit lampa cu gaz, cateva familii din Negresti au scapat de acest cosmar. Autoritatile din zona sustin ca anul 2015 reprezinta momentul mult asteptat al intrarii in normalitate. Sprijiniti financiar de Primaria Orasului Negresti, cativa cetateni care nu au avut pana acum energie electrica in case, vor cunoaste, in sfarsit, confortul si vor uita de traiul la lumanare.

 „Extinderea retelei de energie electrica este facuta din fonduri proprii ale primariei, pe o suprafata de aproximativ un kilometru. Asta inseamna ca un numar de 20 de locuinte pot fi racordate la reteau de energie electrica. Initial, lucrarile au fost evaluate la aproximativ 100.000 de lei, insa ulterior a trebuit amenajat un post de transformare, motiv pentru care Primaria Negresti a suplimentat suma alocata cu 50.000 de lei. Ne bucuram ca putem sa aducem la propriu o raza de lumina in casele acestor oameni. Este un pas spre o viata normala, spre un trai decent”, a declarat primarul orasului Negresti, Vasile Voicu.

Edilul a dat asigurari ca astfel de proiecte vor continua, in limita fondurilor pe care primaria le are la dispozitie. Tot la Negresti vor demara in perioada urmatoare lucrarile la noua piata agro-alimentara.

 “In Valea Mare, primaria a finalizat asfaltarea celor 2,2 kilometri de drum. In Poiana, asfalt pentru 2,3 kilometri de drum. Pentru oamenii din aceste localitati sunt investitii care le faciliteaza accesul si le usureaza viata”, a mai declarat primarul Vasile Voicu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img