joi, 28 martie, 2024

20 de vasluieni vor merge la Scoala de Politie”Vasile Lascar”

Distribuie:

Publicat:

Concursurile de admitere la Scoala de Agenti de Politie ,,Vasile Lascar” Campina si la Scoala de Agenti de Politie „Septimiu Muresan” Cluj-Napoca au ajuns la final. Cei 630 de elevi care au fost admisi, viitori politisti, vor incepe scoala pe 30 septembrie.

    In perioada 5-13 septembrie a.c., la Scoala de Agenti de Politie ,,Vasile Lascar” Campina s-a desfasurat concursul de admitere, sesiunea septembrie 2015. In acest an, au fost alocate 505 locuri.

    Zilele de 5 – 6 septembrie, au fost rezervate inscrierii candidatilor. S-au prezentat in total 3.201 de candidati, respectiv 6,3 candidati pe un loc. Pe 11 septembrie a avut loc proba scrisa – testarea cunostintelor – ce a constat intr-un test grila, cu 60 de intrebari din gramatica limbii romane si 30 de intrebari din gramatica unei limbi straine, la alegere.

    Din totalul de 505 viitori elevi ai acestei institutii de invatamant, 181 sunt fete.
    Din judetul Vaslui, la Scoala de Agenti de Politie ,,Vasile Lascar” Campina s-au prezentat 85 de candidati. La finalul probelor, 20 de candidati au reusit sa isi vada numele pe lista celor admisi.

    Noii elevi trebuie sa se prezinte la scoala miercuri, 30 septembrie, iar la data de 1 octombrie, va incepe noul an scolar atat pentru anul I, cat si pentru anul II.

    De asemenea, a ajuns la final si concursul de admitere, sesiunea 2015, organizat de Scoala de Agenti de Politie „Septimiu Muresan” Cluj-Napoca. Dupa proba scrisa de verificare a cunostintelor la limba romana si limba straina, sustinuta vineri, 11 septembrie, 125 de tineri – 47 de fete si 78 de baieti – au  fost declarati admisi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img