joi, 28 martie, 2024

3 ingrediente naturale care te ajuta sa scapi de paraziti

Distribuie:

Publicat:

Exista peste 40 de specii de paraziti care isi fac cuib in corpul uman! Si nu doar in intestin, ci si in ficat, plamani, creier, sub piele, etc. Acesti “musafiri” sunt greu de eliminat si, de obicei, produsele farmaceutice care te pot ajuta in acest sens sunt toxice. Poti incerca remediile naturiste de mai jos:

Nuca neagra

Spre deosebire de nucul pe care il stii din copilarie, nucul negru (Juglans nigra) nu face nuci comestibile. Din punct de vedere medical, de departe, cel mai bun preparat ce se obtine din nucile negre este tinctura, un remediu pentru cancerul intestinal, eliminarea parazitilor intestinali, dar si in caz de constipatie, acnee, reumatism, colesterol ridicat, ulcer varicos.

Pelinul

Este o planta perena cu flori mici galbene-verzui. Frunzele si florile de pelin se folosesc pentru a trata bolile de stomac. Pelinul este insa si o arma puternica impotriva viermilor intestinali. Femeile gravide si cele care alapteaza trebuie sa evite pelinul.

Cuisoarele

Uleiul de cuisoare este ideal pentru distrugerea oualor de viermi pe care parazitii le depoziteaza in intestinul uman. Cuisoarele sunt considerate singurul produs natural care poate distruge majoritatea oualor depuse de paraziti.

Combinarea acestor trei produse: nuca neagra, pelinul si cuisoarele poate perturba ciclurile de viata ale parazitilor. In plus, cuisoarele au proprietati antibacteriene, antivirale si antifungice. Uleiul de cuisoare are un efect antimicrobian foarte puternic.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img