vineri, 19 aprilie, 2024

3 rugaciuni extrem de puternice, scurte, pe care sa le spui pentru vindecare de orice fel de boala, pentru indepartarea tuturor relelor, liniste si ajutor mare in viata

Distribuie:

Publicat:

Rugaciune catre Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, inaintea icoanei sale „Tamaduitoarea”

Primeste, Preabinecuvantata si Preaputernica Stapana, de Dumnezeu Nascatoare Fecioara, aceste rugaciuni, pe care le aducem tie acum cu lacrimi noi, nevrednicii robii tai, ce inaltam cu umilinta cantare inaintea icoanei tale celei de tamaduiri purtatoare ca uneia ce esti aici de fata si iei aminte la ruga noastra: ca cererile le implinesti, necazurile le usurezi, celor bolnavi sanatate le daruiesti, pe slabanogi si neputinciosi ii tamaduiesti, din indraciti dracii izgonesti, pe cei napastuiti din necazuri ii izbavesti, pe leprosi ii curatesti si pe prunci ii miluiesti; inca, Doamna Stapana, din legaturi si din temnite slobozesti si patimile cele de multe feluri le vindeci, ca toate sunt cu putinta mijlocirii tale pe langa Fiul Tau, Hristos Dumnezeul nostru.

O, Maica Prealaudata, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu! Nu inceta rugandu-te pentru noi nevrednicii robii tai, care te slavim si te cinstim si ne inchinam cu umilinta preacuratului tau chip, avand nadejde neclintita si credinta neindoita in tine, Pururea Fecioara, Preaslavita si Neprihanita, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

***

Rugaciune catre Maica Domnului pentru vindecarea de boli

Preasfanta, Preacurata si Preaminunata Fecioara si Maica a Domnului nostru Iisus Hristos, Te rugam asculta rugaciunea nevrednicilor robi (numele) si vindeca-ne pe noi, pe cei din familiile noastre si pe toti suferinzii din lumea asta bolnava, de bolile grele, de bolile stiute si nestiute de noi. Fie ca toti crestinii sa Te preamareasca si sa Te preacinsteasca pe Tine, iar noi sa avem tot ajutorul cel bun, sfant si ceresc. Iti multumim Maica Sfanta pentru vindecare, pentru tot ajutorul Tau, pentru mijlocirea Ta la Preabunul Dumnezeu, ca Tu esti scara la Cerul Sfant, pentru rugaciunile noastre si ajutor nemijlocit in cererile noastre cele indreptatite. Amin!

***

Rugaciune de multumire pentru insanatosire

De binefacerile Tale ca un rob nevrednic invred¬nicindu-ma, multumire Iti aduc Tie, Dumnezeule al indurarilor si a toata milostivirea, ca nu ai trecut cu vederea cererile mele, ci mi-ai aratat iubirea Ta de oameni. Grele au fost incercarile prin care am trecut, si teama m-a cuprins ca nu voi sti sa le stau impotriva. Stiam ca neputinta mea este mare, dar m-ai facut sa simt ca mai mare este dragostea Ta fata de tot omul care Te cheama in ajutor. Preadulce Iisuse, asa cum ai implinit cererile mele, asa intareste-ma sa plinesc si eu poruncile Tale cele sfinte. Precum nu ai sovait a tamadui trupul meu, asa nu sovai a curati si sufletul meu de toata intinaciunea. Caci ce folos voi avea daca trupul va avea sanatate, dar sufletul va fi cuprins de boala? Sau ce folos voi avea daca pana la sfarsitul vietii pamantesti trupul meu nu va cunoaste boala, daca dupa Inviere va fi prada durerilor? O, sa nu-mi pun nadejdea in sanatatea trupului, ca sa nu fiu rusinat. Caci cine se lauda cu sanatatea poate fi smerit de Dumnezeu prin amara suferinta. Iar mie sa nu-mi fie a ma lauda decat in numele Tau, Doamne, Dumnezeul meu. Indraznesc sa Te rog, Preabunule Doamne, ca ori de cate ori furtuna incercarilor se va abate asupra sufletului meu, sa ma ajuti asa cum m-ai ajutat si de data aceasta. Pentru ca in afara de Tine nu pot afla izbavire. Multumindu-Ti iara si iara pentru facerile Tale de bine, pentru cele aratate si cele ascunse, Te rog ocroteste cu harul Tau pe tot poporul binecredincios, pe toti cei ce iubesc Biserica Ta si defaimeaza invataturile pierzatoare de suflet, ca sa Te laudam si sa Te slavim in vecii vecilor. Amin.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img