joi, 28 martie, 2024

4 sucuri care combat celulilta din interior

Distribuie:

Publicat:

La intrebarea “cum putem avea picioare perfecte vara aceasta?”, specialistii in fitness si nutritie ne raspund ca este necesara o abordare “multidisciplinara”. Sportul, masajul si nutritia conteaza in egala masura. Totusi, pentru a combate retentia de lichide si celulita, alimentatia este cea mai importanta, contand atat ce mancam si cat mancam, cat si ora la care mancam.

Potrivit mujerhoy.es, pentru a scapa de neplacutul efect de coaja de portocala si de problema retentiei de apa, trebuie sa bem multa apa si sa consumam anumite sucuri naturale de fructe si legume. Iata patru retete eficiente:

Suc de ananas si ghimbir
Se face din doua rondele de ananas proaspat si o lingurita cu ghimbir razuit. Ideal ar fi sa consumati aceasta bautura la prima ora, inainte de a lua micul dejun.

Ananasul este un aliment bogat in fibre, cu putine calorii, care contine bromelina, o enzima cu actiune antiinflamatorie.
Ghimbirul stimuleaza circulatia sanguina, combatand celulita din interior.

Suc de sfecla, morcov si mar
Aveti nevoie de o sfecla medie, doi morcovi medii, un mar potrivit si o ceasca cu apa.
Este un suc bogat in vitamina C, cu proprietati antioxidante, care combate inflamatia.

Suc de kiwi, zmeura, capsune si coacaze
Aveti nevoie de un kiwi, 75 de grame de zmeura, 75 de grame de capsune si 75 de grame de coacaze.

Suc verde
Aveti nevoie de sucul unei lamai, jumatate de ceasca de patrunjel proaspat, o tulpina de telina, cinci frunze mari de spanac, jumatate de lingurita de ghimbir ras, jumatate de castravete si un mar.

Pentru cele mai bune rezultate, se recomanda sa faceti o cura de 10 zile, servind acesta bautura inainte de micul dejun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img