vineri, 19 aprilie, 2024

4 zodii de femei super harnice. Sunt mana cereasca la casa omului

Distribuie:

Publicat:

Cine nu si-ar dori sa leneveasca macar o zi, de dimineata pana seara, sa se rasfete pur si simplu nefacand nimic? Ei bine, sunt si astfel de oameni, desi pare greu de crezut. Sunt super harnici si le place sa fie mereu ca intr-o competitie din care trebuie neaparat sa iasa invingatori.

Azi iti vorbim despre femeile harnice, acelea care sunt in stare sa tina in spate o casa plina.

Gemeni

Cu o energie debordanta, aceasta femeie simte ca are mereu ceva de facut. Daca nu gaseste, inventeaza ceva numai sa aiba mereu cate o ocupatie, pentru ca nu poate sa stea o clipa. E in stare sa faca mai multe lucruri odata parca fara sa oboseasca. Face curatenie, gateste, calca dar face si temele cu copiii. Si nu se plange niciodata, nu se lasa coplesita. Si niciodata nu se plange de greu, chiar daca uneori pana si ei ii mai slabesc fortele.

Rac

Femeia nascuta in zodia Rac este parca special creata pentru a fi sotie si mama. Este gospodina perfecta, chiar daca putin cam dezordonata. Face orice in casa, inclusiv este in stare sa repare chiuveta stricata sau sa schimbe gresia din baie. Nimic din ceea ce este facut de mana omului nu ii este strain. Are intotdeauna grija de ceilalti, indiferent ca sunt parinti, copii, sot, colegi sau prieteni care i-au calcat pragul casei. Iar ceea ce gateste se numeste “curcubeu pe cerul gurii”.

Berbec

O alta femeie energica, plina de viata este cea nascuta in zodia Berbec. Nativa este in stare sa mute si muntii din loc, mai ales ca are si o doza de impulsivitate, astfel ca nimic nu ii sta in cale. Cu cat munca este mai grea, cu atat se implica mai mult. Ii place sa nu ii lipseasca nimic, de aceea o vei intalni adesea la cumparaturi cu cosul plin cu de toate. Este destul de cheltuitoare, dar nu risipeste aiurea banii, ci ii investeste in casa, pentru confortul ei si al celor din jur.

Capricorn

Perfectionista din fire, aceasta femeie nu lasa nimic la intamplare. Doua sunt directiile pe care se axeaza: casa si munca. Pe amandoua le face fara de cusur pentru ca pare nascuta pentru o viata grea, plina de munca. E o fire meticuloasa si nu ii place sa faca nimic la intamplare. Munceste cu cap si are mereu un plan bine stabilit. Culmea, nu este niciodata obosita, parca mereu ar mai face cate ceva. Nu gateste neaparat bine, dar casa ei se intoarce dupa soare.

sursa: ele.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img