sâmbătă, 20 aprilie, 2024

5 tipuri de barbati de care sa te feresti

Distribuie:

Publicat:

Desi dragostea poate fi oarba, femeile ar trebui sa fie atente atunci cand isi aleg partenerii, intrucat unii din reprezentantii sexului puternic trebuie evitati.

Barbatul narcisist

Narcisistul este, de obicei, cel atat de preocupat de propria persoana, incat partenera trece pe locul doi.

De obicei petrece mai mult timp alegandu-si cravata si pantofii pentru o iesire in oras decat in compania celei pe care o iubeste. Ii place sa fie in centrul atentiei, asa ca de cele mai multe ori nu iti permite sa vorbesti, ci te intrerupe, ca nu cumva sa spui ceva gresit si sa i faci de rusine. Te trateaza adesea ca pe un accesoriu, o anexa neimportanta a vietii sale, de aceea se numara printre acele tipuri de barbati de care sa te feresti.

Barbatul care te doreste, dar nu te vrea in viata lui

In tipurile de barbati de care sa te feresti intra si cel care te doreste, de multe ori din punct de vedere sexual, insa nu este preocupat de fericirea ta. Pentru el, femeile sunt, de fapt, obiectele unor dorinte trecatoare, de care spera sa se poata dispensa atunci cand vrea ceva nou. Ii place sa fie iubit, insa nu ofera nimic in schimb. Este genul de barbat care se va desparti de tine printr-un mesaj, spunandu-ti sa ramaneti prieteni, iar asta doar pentru ca vrea sa isi lase o „portita” deschisa, pentru a se putea intoarce la tine oricand doreste.

Barbatul imatur

Acest „copil” adult are, de regula, peste 25 de ani si este in continuare mai pasionat de jocuri pe calculator decat de evolutia profesionala sau de o relatie serioasa. Traieste in lumea lui, din mancarea gatita de mama sa, si nu ii place sa munceasca. In cele mai multe cazuri, are joburi pasagere, la care nu rezista mai mult de doua luni. Nu trebuie decat sa porti o discutie de cateva minute cu acest barbat si iti dai seama ca este un visator, intr-o lume paralela, si ca se numara printre tipurile de barbati de care sa te feresti.  

Barbatul care invarte femeile pe degete

Acest barbat te va da pe spate la prima intalnire cu masina lui scumpa, cu un buchet imens de flori si cu galanteria lui parca din alta lume. Din doua vorbe, te va convinge ca barbatii ca el sunt o raritate. Daca ti se va parea putin ragusit, este din cauza faptului ca a tinut acelasi discurs si celorlalte femei cu care a iesit inainte sa te scoata in oras. Chiar daca stie cum sa te tina sub tensiune si iti promite aventuri de neuitat, nu iti va acorda la fel de multa atentie dupa prima noapte de amor. Nu te va prezenta niciodata prietenior lui si dupa un timp va incepe sa se incurce in minciuni.

Barbatul gelos

La inceput, acest barbat iti da impresia ca e foarte atent cu tine pentru ca vrea sa te cunoasca, sa vada daca sunteti compatibili. Cu timpul, te sufoca, vrea sa-ti stie orice miscare. Orice amic al tau e vazut drept un posibil amant, asa ca se va considera indreptatit sa iti impuna sa renunti la prieteniile cu alti barbati. Are adesea probleme si cu femeile din grupul tau, pe care le considera „adevarate influente negative”, de aceea intra in categoria barbatilor de care este mai bine sa te feresti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img