vineri, 19 aprilie, 2024

6 simboluri pe care sa nu le ignori daca iti apar in vis

Distribuie:

Publicat:

Lumea viselor are inca multe secrete, dar exista simboluri care inseamna lucruri specifice si pe care este util sa inveti sa le recunosti. Somnul profund va favoriza si aparitia viselor de durata, iar pe masura ce reusesti sa te relaxezi si sa ajungi la starea de odihna vei reusi sa remarci diferite lucruri aparte care apar in fiecare vis. Nu le trece cu vederea, ci compara-le cu lista alcatuita de specialisti pentru a evalua ce s-ar putea intampla pe viitor. Iata ce simboluri trebuie sa-ti dea de gandit:
 
1. Zborul. Un vis in care zbori iti arata nevoia pe care o simti de a-ti realiza un obiectiv pe care ti l-ai stabilit. Incotro te indrepti si cum ajungi acolo? Ai multe obstacole de depasit? Iata la ce trebuie sa te faca sa te gandesti un vis care este legat de zbor. In plus, acest tip de vis te va face sa te scoli plin de energie. Vei avea un sentiment de libertate si vei realiza ca nu depinde decat de tine sa iei masurile necesare pentru a te apropia de scopul pe care ti l-ai propus.
 
2. Cascadele. Un vis care evoca apa face referire de obicei la starea ta emotionala. Apa simbolizeaza curatenia si puritatea. Daca visezi o cascada este un semn foarte bun care iti indica un nou inceput si eliminarea greselilor din trecut.
 
Potrivit specialistilor, daca iti apare o cascada in vis trebuie sa-ti pui urmatoarele intrebari: 
– este o cascada mare sau de mici dimensiuni? 
– cum arata obstacolele?
– ti se pare foarte greu sa ajungi la ea sau este aproape?
– unde este cascada: intr-o padure intunecata, in jungla sau pe o plaja insorita?
Raspunsurile la aceste intrebari iti pot arata daca schimbarea pozitiva este aproape si daca trecerea prin ea va fi simpla sau destul de complicata.
 
3. Dintii. Dintii apar destul de des in vis, dar nu simbolizeaza mereu imbatranirea. Scoaterea dintilor reprezinta eliminarea unui lucru negativ, iar dintii stricati sau innegriti arata ca tii ascunse frica si anxietatea. Cel mai adesea se repeta visul in care cad dintii, aceasta imagine fiind cauzata de situatii stresante cum ar fi pierderea jobului, teama ca o persoana iubita te va parasi sau minciunile ascunse. Daca vezi dinti intr-un vis intreaba-te cum te gandesti la dintii tai. De obicei rolul lor primordial este de a sustine corpul prin mestecarea hranei. Cum iti sustii intreaga viata si pe ce baze este cladita?
 
4. Sarcina.Daca visezi ca esti insarcinata inseamna ca vei avea parte de o promovare, vei progresa intr-un mod neasteptat sau iti vei realiza o dorinta pe care o ai de mult timp si pentru care ai muncit foarte mult.
 
Cand vizualizezi sarcina in visele tale trebuie sa te intrebi:
– ce incerci sa creezi?
– ce transformare ar putea interveni in viata ta cotidiana?
– ce posibilitati ai in plan profesional si personal?
Un vis in care esti insarcinata iti indica numai lucruri bune, atat la serviciu, cat si in cadrul relatiei cu partenerul.
 
5. Casele. Un vis care infatiseaza diferite case iti arata aspecte legate de personalitatea ta. In functie de tipul de casa si de cate camere are interpretarea se poate adanci. Casele reprezinta siguranta si alinare. Un pod reprezinta amintiri ascunse, iar un beci sau un subsol poate face referire la intuitia ta.
 
6. Banii. Un vis despre bani te va face sa te trezesti recunoscator si multumit. Banii reprezinta un semn al norocului si al imaginii de sine pozitive. Daca visezi ca ai castigat la loterie inseamna ca-ti vei schimba stilul de viata, iar daca visezi ca dai bani de pomana probabil te temi sa nu pierzi ceva din viata ta. In general orice vis care include bani este directionat spre dorinta de abundenta si prosperitate. In momentele in care esti treaz precis te gandesti des la aspectele financiare pentru ca sunt legate direct de ritmul vietii. sursa: eva.ro
S.D.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img