vineri, 29 martie, 2024

7 sfaturi ale bunicii dovedite stiintific

Distribuie:

Publicat:

Sfaturi ale bunicii dovedite științific. S-ar putea să credeți că trucurile bunicii nu au nici o bază științifică, dar nu este asa! Studiile încearcă să găsească explicații. În acest articol vă sugerăm să descoperiți 7 sfaturi care funcționează și de ce.

Evident, minunile medicinei moderne nu ar trebui să fie reduse. Dacă sunteți foarte bolnav, mergeți la un medic, ascultați-l și dacă afecțiunile voastre nu sunt atât de grave, atunci puteți căuta mai multe alternative pentru a vă vindeca, deoarece remediile de casă au puteri secrete.
1. Banda de eliminat negii

Un grup de medici a comparat eficiența benzii cu azot lichid în îndepărtarea negilor. După ce a purtat banda adezivă zilnic timp de 2 luni și a folosit o piatră ponce o dată pe săptămână pentru a exfolia pielea moartă, 85% dintre negii pacienților au dispărut. În timp ce înghețarea cu azot lichid a funcționat doar pentru 60% din cazuri. Motivul rămâne puțin vag, există ceva în adezivul în sine? Este faptul că pielea nu respiră și, prin urmare, ar provoca distrugerea negului sau poate fi faptul că banda adezivă provoacă iritații care ar stimula celulele imune ale corpului nostru să atace veruca.
2. Ovăz pentru calmarea eczemelor

„Funcționează cu adevărat! Pentru că ovăzul are proprietăți antiinflamatorii”, spune dr. Blum. Fie că este sub formă de pastă sau folosit la baie, cei mai mulți experți recomandă alegerea ovăzului măcinat fin și înmuierea zonei în care există eczemă timp de cel puțin 15 min. Pe lângă reducerea inflamației, ovăzul scade și nivelul histaminic, care sunt factorii declanșatori ai inflamației.

3. Sfaturi ale bunicii dovedite științific. Iaurt împotriva respirației urât mirositoare

Robert Meltzer, un gastroenterolog din New York, spune: „Cred că orice produs pe bază de lapte sau unul care conține bacterii vii ar avea același efect.” Iaurtul ne ajută să scapam de respirația urâtă rezultata din probleme gastrice, cum ar fi refluxul acid. Cu toate acestea, nu are efect real asupra respirației rele legate de gingii, ficat sau probleme pulmonare.

4. O lingură de zahăr pentru a opri sughițul

Edgar Engelman a efectuat un studiu pentru a afla dacă o lingură de zahăr a fost cu adevărat un remediu eficient pentru sughiț. El a reunit un grup de 20 de pacienți care au primit toți o linguriță de zahăr alb pentru a-l înghiți. În 19 din 20 de sughițe, vindecarea a fost imediată. „Zahărul ar acționa probabil în gură modificând impulsurile nervoase. Drept urmare, mușchii diafragmei nu mai se contractă și spasmele sughițului cu acesta,” explică André Dubois, gastroenterolog.
5. Creion pentru a vindeca durerile de cap

Potrivit lui Fred Sheftell, directorul Centrului de migraine din Stamford, Statele Unite, atunci când mușcăm un creion, forțăm și obosim mușchiul care leagă maxilarul la temple. Aceasta are ca efect declanșarea durerilor de cap. Prin plasarea unui creion între dinți, fără a-l musca, ne relaxăm mușchii maxilarului, ceea ce ar elimina tensiunea și ar reduce durerea. Acest remediu funcționează numai pentru durerile de cap generate de stres.
6. Sfaturi ale bunicii dovedite științific. Măsline împotriva raului de mișcare

Unul dintre simptomele raului de mișcare este saliva crescută în gură, potrivit Bibliotecii Naționale de Medicină din Statele Unite. Salivarea este o modalitate de a proteja dinții în caz de reflux gastric. Ceea ce este nefericit este faptul că această salivare crescută crește raul de mișcare. Trucul dovedit științific este să mănânci măsline. Acestea din urmă conțin tanin care, odată eliberat în gură, reduce excesul de salivă și elimină simptomul bolii de mișcare. Acest remediu este eficient numai în primele etape ale greturilor.
7. Sfaturi ale bunicii dovedite științific. Apă sărată împotriva durerilor de gât

Trucul de a folosi apa caldă cu sare pentru a alina o durere în gât funcționează. Potrivit Dr. Hoffman, sarea ajută la reducerea inflamației și a durerii pe care o poate provoca o durere în gât. Prin urmare, este recomandabil să puneți 1 lingură de sare grosieră într-un pahar înalt. Rețineți că tratați simptomele unei dureri în gât, nu a bolii.

Vixen studio

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img