vineri, 19 aprilie, 2024

A adoptat o fetita de 6 ani pentru a se casatori cu ea. Ce a urmat dupa ce a lasat-o insarcinata este infiorator! „Eram fortata sa ma prind de gardul electric cu ambele maini si…”

Distribuie:

Publicat:

Cand avea doar 6 ani, Jeannine a fost infiata de un barbat. Doar ca acesta nu dorea sa ii fie tata, ci avea un scop monstruos, acela de a o transforma pe micuta in sotie. In 1936, micuta Jeannine a fost adoptata de catre Louis Didier, un francez alcoolic si nebun, care traia intr-o casa izolata din nordul Frantei.

Acesta a crescut-o si „educat-o” pe fetita pentru a-i fi o sotie supusa, care sa nu ii iasa din cuvant. In 1957, Jeannine a ramas insarcinata si 9 luni mai tarziu a adus pe lume o ferita pe care au numit-o Julien.

Cei trei au continuat sa traiasca izolati, iar Julien nu a fost dusa la scoala, tatal ei se ocupa de educatia ei, acasa. Barbatul voia sa faca din aceasta „o super femeie” si a supus-o unor tratamente barbare.

Pe cand avea numai opt ani, tatal ei o obliga sa apuce un gard electric si se astepta sa nu vada pe fata ei niciun fel de expresie a durerii. De asemenea, obisnuia sa o atarne de o stanca inalta ca sa se obisnuiasca cu teama, o obliga sa bea whisky apoi sa mearga in linie dreapta si adesea o incuia intr-un beci plin de soareci ca sa poata medita la viata si moarte. Uneori, fetita era obligata sa ucida vite cu mainile ei.

Intre 3 si 13 ani, Julien a fost abuzata sexual de catre un muncitor care lucra pentru tatal alcoolic si nebun. Zeci de ani, fata nu a parasit casa parinteasca si nu a intrat in contact nu alti oameni. Singurii ei prieteni erau cainele si doi ponei pe care ii adora.

„Chiar cred, ca fara animalele mele, n-asi fi fost astazi in viata. De la ele am invatat ce inseamna dragostea si compasiunea”, a declarat Julien care astazi are 60 de ani.

Ea a publicat o carte „The Only Girl in the World” (n.r. „Singura Fata din Lume”), in care isi descrie iadul prin care a fost fortata sa treaca pana a reusit sa scape si sa duca o viata normala.

In 1972, Didier i-a permis fetitei sale sa ia lectii de muzica. Un profesor venea periodic la vila retrasa din nordul Frantei, iar dupa trei ani, acesta i-a castigat increderea lui Didier, astfel ca el i-a permis lui Maude sa mearga in oras pentru lectii. Asa a cunoscut un muzician care a placut-o, iar la 18 ani tatal i-a dat voie sa se marite cu el cu conditia sa se intoarca virgina dupa sase luni.

Asa cum era de asteptat, fata nu s-a mai intors niciodata.

Didier a murit in 1981 la 79 de ani. Fiica lui, Maude, s-a casatorit, a nascut doi copii, iar acum este bunica, insa nu a reusit nici acum, la 60 de ani, sa depaseasca complet traumele prin care a trecut. A facut ani intregi de terapie, iar acum este ea insasi psihiatru.

Jeanine, mama acesteia, inca traieste, dar nu isi poate ierta fiica pentru ca a fugit de acasa.

„Si ea este o victima, ca si mine. I-am trimis si ei un exemplar, alaturi de o scrisoare. Nu mi-a raspuns, dar am aflat prin intermediari ca s-a speriat si ca si-ar fi dorit ca eu sa nu fi scris aceasta carte”, a declarat Julien, care are probleme mari cu ficatul din cauza cantitatilor uriase de alcool pe care tatal ei o obliga sa le bea inca din copilarie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img