joi, 25 aprilie, 2024

A fost descoperit trupul tanarului din Poganesti, disparut in apele Italiene – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Dupa nenumarate eforturi depuse de autoritatile italiene care au alocat mai multe forte pentru gasirea unui tanar vasluian disparut in apele canalului Mincio din Pozzolo, duminica, 12 mai, a fost gasit.Trupul neinsufletit al tanarului Raul Cristian Lăcătuşu, din localitatea vasluiana Poganesti,a fost descoperit in acelasi canal de apa pe raza localitatii italiene Marengo, la doar cativa kilometri distanta de locul unde a disparut . 

Reamintim faptul ca pe data de 5 mai,  un grup de 5 romani ( toti din localitatea Poganesti, comuna Stanilesti), cu varste intre 23 si 46 de ani , se aflau in zona canalului Mincio din Pozzolo la pescuit .

Conform autoritatilor italiene, la venirea furtunii, romanii s-au adapostit intr-un autoturism pe care il parcasera pentru a se feri de furtuna si de apele lacului care ameninta sa iasa din matca .

Se pare ca in momentul cand au pornit motorul autoturismului , frana de mana nu era trasa ,iar autoturismul a plonjat in canalul de pescuit .
Trei dintre cei cinci au sarit din autoturism la timp, iar unul a fost salvat de pescari din apele lacului. Raul Cristian Lăcătuşu, in varsta de 23 de ani, domiciliat in localiatatea vasluiana Poganesti, comuna Stanilesti, a disparut in apa si este cautat si la aceasta ora de autoritatile italiene care au pus la dispozitie resurse impresionante incepand de la barci si pana la un elicopter .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img