vineri, 19 aprilie, 2024

A fost eliminata supraaciza la carburant

Distribuie:

Publicat:

Plenul Camerei Deputatilor a votat, miercuri, in calitate de for decizional, proiectul de lege vizeaza modificarea Codului Fiscal prin eliminarea supraaccizei la carburanti si a supraimpozitarii contractelor part-time, dupa ce comisia pentru Buget a adoptat marti raport favorabil in acest sens.

Proiectul a fost votat cu 280 pentru, 1 vot contra, o abtinere. Comisia pentru buget a Camerei Deputatilor a adoptat, marti, un raport favorabil de adoptare a proiectului de lege care elimina supraaciza pe carburanti, actul normativ urmand sa mearga la vot in plenul de miercuri al forului legislativ.

Proiectul de lege vizeaza modificarea Codului Fiscal prin eliminarea, de la 1 ianuarie 2020, a supraaccizei la carburanti si a supraimpozitarii contractelor part-time. Camera Deputatilor este for decizional pentru initiativa legislativa.

Proiectul de lege vizeaza modificarea Codului Fiscal prin eliminarea supraaccizei la carburanti si a supraimpozitarii contractelor part-time.

„Avand in vedere toate efectele negative generate de acciza majorata pentru carburanti si de supra-impozitarea contractelor de munca cu timp partial (prin modalitatea de determinare a bazei de calcul pentru contributiile sociale si a contributiilor de asigurari de sanatate), propunem urmatoarele masuri:

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img