marți, 16 aprilie, 2024

A fost retinut unul dintre cei doi barbati care au injunghiat un politist iesean! Despre cine este vorba

Distribuie:

Publicat:

Politistii au reusit retinerea unuia dintre cei doi agresori care au injunghiat un politist iesean. Este vorba despre Radu Constantin Holban, in varsta de 42 de ani, cercetat in prezent in dosarul penal deschis pentru tentativa de omor. 

Holban este jurist si administrator la mai multe firme, iar oamenii legii il vor plasa in arest.

Reamintim ca un politist, luptator in cadrul Brigazii de Operatiuni Speciale (BOS), a fost implicat intr-un scandal iscat intr-un club din Iasi.

Ca de fiecare data, pana la finalizarea anchetei se fac presupuneri din toate partile. Cert este ca un politist a fost injunghiat in strada de un necunoscut, insa intreaga intamplare alcatuieste un labirint rar intalnit.

Politistul agresat, Iulian Dumitras, a mers in club insotit de prietena sa. Atat el, cat si femeia au consumat bauturi alcoolice. Desigur, fiecare persoana in timpul liber poate face ce vrea, insa lucrurile se pare ca au mers mult prea departe. Undeva in jurul orei 3:30, dupa ce in club s-a incins atmosfera, a izbucnit un scandal.

Deocamdata este greu de stabilit cine a inceput scandalul. Putine persoane merg in club si nu consuma niciun gram de alcool, de aceea, de multe ori, variantele povestii sunt multiple. Unii spun ca politistul Iulian Dumitras, in varsta de 33 de ani, cunoscut drept un luptator de contact foarte bun pe plan local si national, ar fi fost lovit in club de catre un necunoscut.

Imediat dupa ce ar fi fost lovit, politistul si-ar fi stapanit pornirile, si-a pus cateva servetele in zona nasului care ii sangera, iar mai apoi s-a urcat intr-un taxi. El era insotit de prietena lui. In mai putin de zece minute a ajuns la Spitalul "Sfantul Spiridon" din Iasi. Acolo ar fi mers de buna voie sa primeasca ajutor de la medici. Cand a ajuns in fata spitalului, a dat nas in nas cu agresorul sau. A urmat un alt scandal, de aceasta data in strada. Agresorul politistului ar fi scos un cutit si l-ar fi intepat pe acesta in umar si taindu-l in zona capului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img