miercuri, 24 aprilie, 2024

A incercat sa fure dar nu i-a mers . Interventie prompta a jandarmilor vasluieni

Distribuie:

Publicat:

In ziua de 20.03.2018, in jurul orei 12.30, echipa de interventie din cadrul Detasamentului 1 Jandarmi Mobil al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Vaslui,  aflandu-se in serviciul de patrulare pe raza municipiului Vaslui, a fost directionata de catre dispecerul de serviciu sa se deplaseze in zona autogarii  „Transurb” Vaslui, intrucat o persoana de sex masculin a sustras o geanta.

Patrula de ordine publica s-a deplasat la fata locului, iar dupa verificarile efectuate, a identificat o persoana de sex masculin, care a sustras o geanta de pe o banca din zona autogarii, profitand de neatentia persoanei vatamate, in varsta de 77 ani, care incerca sa obtina informatii privind orarul de deplasare al microbuzelor. Din relationarea cu persoana vatamata a rezultat faptul ca aceasta avea in geanta suma de 3690 de lei, reprezentand pensia sa si a sotului.

 La momentul identificarii faptuitorului, acesta neavand asupra sa suma de bani, jandarmii au refacut traseul de deplasare al acestuia, gasind suma de bani, in apropierea gardului imprejmuitor al autogarii intr-o punga transparenta care continea 3690 de lei si doua cupoane de pensie.        

Autorul identificat este numitul B.M. in varsta de 17 ani din localitatea Laza, judetul Vaslui. Persoana in cauza si actele de constatare intocmite au fost predate Politiei Mun. Vaslui

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img