vineri, 19 aprilie, 2024

A murit cel mai celebru criminal in serie – Pentru ce fusese condamnat

Distribuie:

Publicat:

Charles Manson, unul dintre cei mai cunoscuti criminali in serie din lume, a murit luni la varsta de 83 de ani. Anuntul mortii a fost facut de oficialii penitenciarului in care acesta se afla incarcerat.

Manson se afla internat la un spital din Bakersfield, unde fusese internat in urma cu trei zile dupa ce starea i se agravase. Criminalul a ordonat asasinarea actritei Sharon Tate in anul 1969. Aceasta a fost ucisa in propria locuinta de catre membrii grupului acestuia.

Celebrul criminal in serie cu o svastica tatuata pe frunte a fost condamnat la moarte in 1971, alaturi de patru dintre discipolii lui, pentru asasinarea a sapte persoane, inclusiv a actritei Sharon Tate, fosta sotie a regizorului Roman Polanski, care era pe atunci insarcinata in opt luni si jumatate, in august 1969.

Manson, in varsta de 83 de ani, a infiintat in desertul californian in anii 1960 o comunitate denumita „Manson Family”, din care mai faceau parte, printre altii Tex Watson si Linda Kasabian.

Charles Manson spunea despre el ca este reincarnarea lui Hristos si a organizat o serie de crime pentru a provoca declansarea unui razboi civil intre persoanele caucaziene si persoanele de culoare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img