vineri, 29 martie, 2024

A platit 750 de euro si s-a ales cu dosar penal. Botosaneanului nu i-a venit a crede

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera botosaneni au depistat in trafic un cetatean roman care conducea un autoturism marca Opel, inmatriculat in Bulgaria, pentru care a prezentat documente false.

In data de 14 martie, in jurul orei 14.00, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Dorohoi au oprit, in trafic, in localitatea de frontiera Broscauti, judetul Botosani, un autoturism marca Opel, inmatriculat in Bulgaria.

La volanul autoturismului se afla cetateanul roman Cosmin H., de 20 de ani, domiciliat in judetul Botosani. Politistii de frontiera au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea politei de asigurare auto tip carte verde, a certificatului de inmatriculare si a certificatului de inspectie tehnica periodica, fapt pentru care au condus persoana si autoturismul la sediul sectorului.

In urma verificarilor efectuate, politistii de frontiera au constatat ca documentele prezentate la control nu indeplinesc conditiile de forma si fond ale unora autentice, fiind false total. 

Barbatul a declarat ca in luna decembrie 2016 a cumparat autoturismul de la un barbat din judetul Botosani, platind suma de 750 de euro, fara a avea cunostinta ca documentele masinii sunt false. 

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza sub aspectul savarsirii infractiunilor de  uz de fals si conducerea pe drumurile publice a unui vehicul inmatriculat in alt stat, care nu are drept de circulatie in Romania.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img