vineri, 19 aprilie, 2024

Accident GRAV in Ungaria! Echipaje SMURD din Arad au fost trimise de URGENTA. Cel putin patru persoane au MURIT- UPDATE

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Pe langa cele doua echipaje SMURD de la Arad au mai fost trimise la fata locului patru ambulante, anunta Adevarul. In autocar se aflau 25 de cetateni romani. Accidentul s-ar fi produs din cauza cetii dense. Potrivit unor surse, patru persoane au decedat in urma accidentului.  

La fata locului au ajuns 7 ambulante din Arad, patru de la Serviciul Judetean de Ambulanta si trei de la SMURD. De asemenea, spre locul accidentului au plecat si echipaje de interventie din Timis si Bihor.


UPDATE: Un autocar inmatriculat in Romania a fost implicat intr-un accident in Ungaria, aproape de intrarea in tara. Din primele informatii, in accident ar fi fost implicate mai multe vehicule si cel putin doua persoane si-au pierdut viata.

STIRE INITIALA: Un accident grav s-a produs in Ungaria! Potrivit primelor informatii, ar fi implicat un autocar care transporta 25 de persoane.Pompierii aradeni au fost solicitati sa intervina pentru o misiune de sprijin la producerea unui accident pe autostrada in Ungaria.

Reprezentantii ISUJ Arad au anuntat ca au plecat spre Ungaria doua chipaje SMURD. Revenim cu detalii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img