joi, 28 martie, 2024

Accident grav in Vrancea! Doi adolescenti au murit in timp ce faceau live pe Facebook. Imagini cu puternic impact emotional

Distribuie:

Publicat:

Tragedie pe DN2, in judetul Vrancea! Doi adolescenti de 14, respectiv 18 ani au murit, iar alti doi tineri au fost raniti, in timpul noptii de joi spre vineri, in zona popasului Tamboesti. Masina in care se aflau a derapat si a lovit un cap de pod.  In timp ce rulau pe sosea, acestia transmiteau live pe Facebook, cu dispozitivul de filmat pus pe bordul autoturismului.

Politistii au stabilit ca accidentul s-a produs din cauza carosabilului umed, conducatorul auto pierzand controlul volanului. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie, masina in care se aflau cei patru tineri a derapat si s-a lovit violent de un podet de pe DN2, in zona popasului Tamboesti. La fata locului au ajuns mai multe echipaje medicale , dar din pacate nu i-au mai putut salva doi adolescenti de 14 ani si de 18 ani, din localitatile Odobesti si Slobozia Bradului. Tinerii faceau live pe Facebook in momentul accidentului. Celelalte doua victime, respectiv soferul, in varsta de 19 ani si un adolescent in varsta de 17 ani, ambii din Slobozia Bradului, au fost raniti usor in urma accidentului.  Din primele date, soferul unui autoturism Opel inmatriculat in Vrancea a pierdut controlul volanului pe fondul vitezei si al carosabilului umed si a intrat intr-un podet.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img