vineri, 29 martie, 2024

ACCIDENT in Buzau: O fetita a murit, soferul vinovat a fugit

Distribuie:

Publicat:

O fetita in varsta de 11 ani a decedat in noaptea de joi spre vineri in urma unui accident rutier petrecut pe DN 10 in zona localitatii Satuc.

Un autoturism a iesit de pe sosea si s-a rasturnat, soferul fugind de la locul evenimentului.

Soferul masinii implicate in noaptea de joi spre vineri intr-un accident in zona loclitatii buzoiene Satuc si soldat cu moartea unei fetite de 11 ani este un barbat de 27 de ani. Acesta nu avea permis de conducere si bause inainte sa se urce la volan.

In acest caz, anchetatorii au intocmit dosar penal

“Referitor la accidentul rutier produs pe DN10, in urma verificarilor a reiesit ca un barbat de 27 de ani, din Greceanca, a condus un autoturism pe DN10, in localitatea Satuc, iar pe fondul neadaptarii vitezei de deplasare la conditiile de drum, a iesit in afara carosabilului unde a acrosat o conducta de distributie gaze naturale, ulterior rasturnandu-se. Din impact a rezultat decesul unei minore in varsta de 11 ani, din Candesti”, anunta Politia, potritivit news.ro.

Soferul nu detine permis de conducere iar in urma testarii cu aparatul etilotest a rezultat ca avea o concentratie de 0,11 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile
Surse din randul anchetatorilor afirma ca masina este un Audi inmatriculat in Neamt. Aceleasi surse declara ca fetita si soferul masinii aveau acelasi nume de familie, fiind cel mai probabil rude.

De asemenea, fetita era imbracata sumar, iar trupul ei a fost gasit in afara masinii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img