vineri, 29 martie, 2024

Accident intre doua TIRURI pe E581-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Doua autotrenuri s-au ciocnit in dupa-amiaza zilei de joi, 10 decembrie, pe DE581, in apropiere de localitatea Salcioara. Echipele de interventie au fost solicitate pentru a se putea degaja carosabilul.
 Evenimentul rutier a fost anuntat la numarul unic de urgenta 112 la ora 17:42. Tirurile se deplasau pe directia Vaslui catre Banca, iar din cauza nepastrarii distantei corespunzatoare, autotrenul, condus de catre un barbat in varsta de 68 de ani, din Zorleni, a intrat in coliziune (fata-spate) cu un autotren care se deplasa in fata sa si era condus de catre un barbat in varsta de 47 de ani din Zorleni. Din fericire, evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale.

“Din primele cercetări la faţa locului reiese că şoferul celui de-al doilea TIR, aflat în spatele primului, nu a păstrat distanţa regulamentară şi s-a ciocnit de primul primul. Ambii şoferi au fost testaţi cu alcooltestul. La primul rezultatul a fost negativ, celălalt avea alcoolemia de 0.99 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a precizat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Dupa verificarea cu aparatul alcool test, polistii au constat faptul ca soferul autotrenului care a provocat accidentul consuma bauturi alcoolice.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img