joi, 28 martie, 2024

Accident la Barlad. Soferul este un tanar baut si fara permis

Distribuie:

Publicat:

Accident de circulatie in Barlad produs de un tanar in varsta de 27 de ani. Acesta nu detinea permis de conducere si era sub influenta bauturilor alcoolice. Potrivit politistilor, soferul turmentat a pierdut controlul asupra directiei de deplasare si a intrat in gardul unei proprietati private, din accident rezultand vatamarea corporala a unui barbat de 34 ani, pasager pe bancheta din fata a autoturismului.

„In urma verificarilor efectuate in baza de date privind conducatorii auto, s-a stabilit faptul ca R. Ionut nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Mai mult, in urma testarii acestuia cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur in aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital unde i-au fost prelevate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, Loredana David.

In cauza s-a intocmit dosar de cercetare penala pentru savarsirea infractiunilor de vatamare corporala din culpa, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fara a detine permis de conducere si avand o alcoolemie peste limita legala, fapte prevazute si pedepsite de Codul Penal.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img