vineri, 19 aprilie, 2024

Accident la Crasna. Caruta acrosata de un autoturism-FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE:Adrian Gheorghita, un fost fotbalist din Barlad, era soferul autoturismului care a lovit din plin aseara caruta, pe raza localitatii Crasna.

Impactul deosebit de puternic le-a provocat rani grave celor care se aflau in vehicul. Norocul lor a fost o ambulanta care se deplasa la un alt caz, care s-a oprit si le-a acordat primul ajutor, pana cand au fost transportati la spital.

Carutasii, tata si fiu, erau in stare avansata de ebrietate.
Rudele acestora, prezente la fata locului, nu au fost surprinse de starea in care se aflau acestia, ba mai mult au afirmat ca s-au saturat de betiile lor.

Barbatii se afla in continuare internati la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, inafara oricarui pericol.

Soferul masinii implicate in accident este un fost fotbalist de liga IV, care acum este profesor de sport.  Masina distrusa in urma accidentului era luata in rate, pe care tanarul nu a reusit sa le termine de platit. Nu era in leasing si nu avea nici asigurare Casco.

Stirea initiala:In urma cu doar cateva momente, pe raza localitatii Crasna, judetul Vaslui, a avut loc un accident rutier,  in care au fost implicate un autoturism marca Ford si o caruta.Soferul autoturismului se deplasa pe ruta Cransa-Barlad iar la un moment dat, carutasul a incercat sa intoarca vehiculul, in plina strada, in asa fel incat sa schimbe sensul de mers, cel dintai nemaiputand sa-l evite.Autoturismul a lovit din plin caruta in care se aflau doua persoane, una dintre ele prezentand rani grave, fiind transportat  de catre o ambulanta, la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui.Soferul masinii si pasagerii sunt in afara oricarui pericol, insa autoturismul este grav avariat. La fata locului s-a prezentat un echipaj de politie care incearca sa fluidizeze traficul ingreunat.In acest moment, autoturismul este ridicat pe o platforma.Vom reveni cu detalii!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img