vineri, 19 aprilie, 2024

Accident pe strada Republicii din Barlad

Distribuie:

Publicat:

O persoana a fost ranita in urma producerii unui accident de circulatie in municipiul Barlad. Politistii rutieri efectueaza cercetari pentru stabilirea cu exactitate a conditiilor in care s-a produs acest eveniment.

Politistii Biroului Rutier Barlad au efectuat cercetari la locul producerii unui accident de circulatie, in urma caruia o persoana a suferit vatamari corporale. Accidentul s-a produs in noaptea de 16/17.03.2016, pe strada Republicii din municipiul Barlad.

L. Florin, in varsta de 37 ani, din municipiul Giurgiu a condus un autovehicul pe strada Republicii, avand directia de deplasare Barlad – Vaslui. La un moment dat a accidentat un barbat, in varsta de 55 ani, domiciliat in comuna Motca, judetul Iasi. Acesta este angajat al unei societati comerciale, iar la momentul producerii accidentului efectua lucrari pe partea carosabila. Din primele verificari, politistii au constatat faptul ca barbatul era echipat in mod corespunzator, iar lucrarea era semnalizata prin indicatoare rutiere. Victima a fost transportata la Spitalul municipal de Urgenta Barlad pentru ingrijiri medicale.

Politistii au testat conducatorul auto cu aparatul alcooltest, rezultatul obtinut fiind de 0,72 mg/l alcool pur in aerul expirat. A fost condus la Spitalul municipal de Urgenta Barlad unde i s-au recoltat probe biologice de sange pentru stabilirea alcoolemiei.

In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea detinerii permisului de conducere, de catre o persoana care, la momentul prelevarii mostrelor biologice, are o imbibatie alcoolica de peste 0,80 g/l alcool pur in sange.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img