joi, 18 aprilie, 2024

Accident rutier in Negresti-FOTO

Distribuie:

Publicat:

In cursul acestei zile, in jurul orelor 12:13, in dispeceratul integrat al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Podul Inalt” al judetului Vaslui si SAJ s-a primit un apel prin care s-a anuntat producerea unui accident de circulatie, pe raza localitatii Negresti, in suburbia Parpanita, in care a fost implicat un autoturism in interiorul caruia se aflau patru persoane.

Imediat la fata locului au fost directionate forte si mijloace din cadrul Detasamentului de pompieri Vaslui – Garda nr. II de interventie Negresti, respectiv un echipaj de descarcerare si o ambulanta SMURD cu echipaj de terapie intensiva mobila,  precum si o ambulanta  SAJ.

„La momentul sosirii fortelor de interventie in locul producerii accidentului, autoturismul se afla in afara partii carosabile, rasturnat, fiind necesara descarcerarea soferului, iar ceilalti  trei pasageri, doua femei si o fetita minora, aflandu-se in exteriorul autoturismului. Pompierii profesionisti au actionat pentru degajarea soferului, asigurarea zonei de interventie sia  masurilor PSI, precum si pentru  acordarea de ajutor medical de urgenta.”a declarat Petru IFTENE,purtator de cuvant din cadrul ISU Vaslui

     Toate cele patru victime, soferul, barbat in varsta de 38 de ani prezentand politraumatism cranio-cerebral cu pierdere de cunostinta, fetita de 14 ani si 2 persoane de sex feminin avand 38 respectiv 44 de ani, policontuzionate, au fost preluate si transportate catre unitati spitalicesti specializate. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img