joi, 28 martie, 2024

Aceasta femeie a cumparat cateva prajituri, dar a doua zi s-a intors cu ele, nemultumita de gustul pe care il aveau. Vanzatoarea a deschis cutia si a avut un soc cand a vazut cum aratau, asa ceva nu era posibil, uite ce era in interior

Distribuie:

Publicat:

Sharon Carter este mama a patru copii si are o mica afacere locala, o patiserie in Penrith, Australia. A inteles, de-a lungul timpului, ca administrarea aceastei afaceri si incercarea de a-i multumesti pe toti nu este tocmai cel mai simplu lucru. In 2012, Sharon a fost diagnosticata cu cancer ovarian, iar in urma cu putin timp si-a pierdut fratele mai mic. Ca si cand nu ar fi fost suficient, unul dintre fiii ei are mai multe afectiuni: o tulburare de vedere, un tremur continuu al mainilor si probleme de echilibru.

In ultimii ani, viata femeii nu a fost deloc usoara, iar acest lucru a impins-o sa munceasca si mai mult pentru a-si permite costurile tratamentului fiului ei si pentru a-si intretine familia.
Jackie O., o celebritate de la un post local de radio, a aflat povestea femeii si a decis ca e momentul sa o surprinda.
Mai intai, femeia pretinde ca este un client nemultumit de gustul produselor pe care Sharon le produce, dupa ce a cumparat cateva briose. La aceasta scena participa si o alta clienta care dorea sa cumpere cateva prajituri. Jackie O ii aduce briosele intr-o cutie si o pune pe Sharon sa le guste ca sa se convinga singura de gustul lor neplacut.
Dar cand Sharon deschide cutia, femeia are parte de o mare surpriza: in interior erau 10 000 de dolari pe care Jackie i-a strans pentru Sharon, in speranta ca banii o vor ajuta in tratamentul pe care baiatul il urmeaza, si asa femeia nu va mai fi nevoita sa petreaca timp in plus la serviciu.
Imaginile de mai jos cu siguranta te vor face sa zambesti, asa cum am facut si eu cand le-am vazut!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img