sâmbătă, 30 martie, 2024

Acest cocktail natural iti va curata ficatul de toxine! Incearca-l timp de o saptamana si te vei convinge de rezultate

Distribuie:

Publicat:

Acesta nu este un simplu cocktail de legume, este un ser terapeuticpentru ficat!

Cu ceva timp in urma am avut niste probleme de sanatate, din cauza carora medicul mi-a prescris antibiotice. Dupa acest curs de tratament ma simteam ingrozitor: presiune in partea laterala a burtii, gust amar in gura si greturi usoare dupa masa – toate senzatiile pe care le cunosc cei ce au ficatul bolnav.

Am gasit intamplator aceasta reteta de cocktail, mi-a dat o speranta si am decis sa incerc. Este o bautura foarte delicioasa, care elimina toxinele si reziduurile din organism! Timp de o saptamana am mentinut o dieta sanatoasa si am baut zilnic cate un pahar de cocktail, in rezultat am inceput sa ma simt mai bine ca niciodata! Iti recomand sa incerci…

Morcovul bogat in flavonoide si vitamina A, hraneste ficatul. Pectina din mar ajuta la eliminarea toxinelor. Frunzele de salata iti asigura o circulatie sangvina buna si iti intareste imunitatea. Ghimbirul si lamaia imbunatatesc activitatea tractului digestiv, te scapa de balonare si iti grabesc metabolismul. Iar sfecla este bogata in fibre, ceea ce este foarte bine pentru intestin.

Eu iubesc la nebunie sa fac diverse smoothie-uri si cocktailuri in blender, dar acesta a devenit preferatul meu! Apropo, il poti pastra la frigider.

Iata de ce ai nevoie:

-3 morcovi;

-2 mere verzi;

-o sfecla rosie;

-0,5 lamaie fara coaja;

-o bucatica de radacina de ghimbir;

-2 frunze de salata sau de spanac.

Vei urma urmatorii pasi simpli:

Pasul1: Spala si curata legumele. Marunteste-le in blender.

Pasul 2: Adauga 2 pahare de apa in pireul de legume obtinut.

Simte pe propria piele cum devii mai sanatos in fiecare zi!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img