vineri, 29 martie, 2024

Acesta este motivul pentru care Nicoleta Botan a fost ucisa in fata gradinitei din zona Iancului. Sotul sau a marturisit tot. Nu suporta sa stie ca …

Distribuie:

Publicat:

Nicoleta Botan, in varsta de 38 de ani, a fost ucisa, vinery, in fata gradinitei pe care o conducea. Criminalul cu sange rece a fost chiar sotul sau.

Barbatul le-a marturisit politistilor ca era extreme de gelos si nu a acceptat ideea ca Nicoleta sa-l paraseasca. A vorbit de mai multe ori cu ei, incercand sa o convinga sa se impace, insa femeie nu a vrut, iar acest fapt l-a scos din minti pe criminal.

Atacatorul a fost retinut, vineri seara, pentru 24 ore si va fi dus sambata in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

Nicoleta avea 38 de ani, iar in urma cu doi ani si-a vazut un mare vis realizat: a reusit sa-si edschisa o afacere, o gradinita private in sectorul 2 al Capitalei. Nicoleta era mama a doi copii.

”Am auzit nenumarate scandaluri la ei, ca si cand s-ar fi mutat mobila si tipete de copii. Copiii plangeau des, mai ales in toamna aceasta s-a intamplat foarte des. Si o data sotul i-a spart piramida nazala, a venit politia”, a declarat Rodica Obarsanu, vecina din bloc.

Un alt episod violent a avut loc in fata gradinitei, in noiembrie anul trecut. Atunci a fost si momentul in care Nicloeta a reusit sa obtina un ordin de restrictie.

Nicoleta obtinuse si un ordin de restrictie impotriva agresorului, dupa o bataie cumplita. Acesta nu avea voie sa se apropie de ea la mai putin de 200 de metri. Cu toate acestea, mergea des acasa spunand ca vrea sa-si vada copiii. Nicoleta a acceptat situatia.

“In aceasta dimineata i-am vazut pe amandoi cu copiii. Unul a luat-o intr-o parte cu un copil, celalalt in alta parte cu celalalt copil. Preau foarte ciudati, se uitau unul la altul straniu”, declarat si Geani Oprea, ingrijitor al blocului unde locuia victima.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img