joi, 18 aprilie, 2024

ACTUAL: Copil accidentat de un microbuz in Husi-FOTO

Distribuie:

Publicat:

In fapt, baiatul s-a angajat in traversarea strazii in zona unei treceri de pietoni, moment in care s-a izbit de partea laterala a microbuzului(acesta era oprit) care efectua o cursa regulata de transport persoane in oras.

“In urma accidentului, minorul a fost transport cu ambulanta la Spitalul Municipal Husi, unde medicii l-au diagnosticat cu fractura de gamba si politraumatism. In ceea ce-l priveste pe conducatorul auto, un tanar de 34 de ani, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Mihaela Straub.

Stirea initiala:In urma cu cateva momente,un eveniment neplacut s-a petrecut pe strada Bulevardul 1 Mai(in fata scolii Nr2″Ion Creanga”),din municipiul Husi. Se pare ca un copil din clasa pregatitoare s-a angajat la trecerea partii carosabile si nu s-a asigurat corespunzator,lovindu-se in trecere de laterala microbuzului care efectueaza transportul local. Micutul a fost imediat preluat de catre un echipaj al ambulantei si transportat la Spitalul Municipal”Dimitrie Castroian” Husi.Potrivit primelor informatii,prescolarul a suferit rani la un membru inferior.VOM REVENI CU DETALII

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img