vineri, 19 aprilie, 2024

ACTUALIZARE. Urmare a publicarii articolului, Mihai M. a tinut sa faca precizari cu privire la cum s-au desfasurat evenimentele din seara de 18 martie

Distribuie:

Publicat:

UPDATE : Conform declaratiei acestuia, Mihai M. sustine ca Ionut S. a fost cel care a pornit conflictul si ca la iesirea din bar acesta a fost primul care a lovit cu pumnul, dupa care a scos  un cutit cu care l-a injunghiat. Mihai M. a fost transportat la spitalul municipal din Barlad unde a fost supus unei interventii chirurgicale si se afla in continuare sub supravegherea medicilor.
Mihai M. a suferit o plaga injunghiata in partea stanga a abdomenului prin injunghiere. Politistii fac acum cercetari si in functie de numarul de zile de spitalizare, se va stabili daca se indeplinesc conditiile incadrarii pentru fapta de tentativa de omor.
                                                                                                                          
STIREA INITIALA: Politisti din cadrul Politiei municipiului Barlad au retinut  doi barbati,  in varsta  de 28 de ani, din Barlad,  in sarcina carora  au fost probate infractiunile de tulburarea ordinii si  linistii publice ,  loviri sau alte violente.
Politistii Biroului de Investigatii Criminale Barlad au probat activitatea infractionala a doua persoane – Cosmin H., de 28 de ani si Ionut S., de 28 de ani, ambii domiciliati in municipiul Barlad, banuite de comiterea infractiunilor de loviri sau alte violente si tulburarea ordinii si  linistii publice.
 
„Politistii au stabilit faptul ca,  in seara de 18 martie a.c., in  timp ce se aflau in   fata unui local din municipiul Barlad, intre S. Ionut si M. Mihai, de 27 de ani, din aceeasi localitate, a avut loc un conflict spontan. Ionut S. l-a lovit pe Mihai M. si a plecat din zona.. Ulterior, Mihai M. Impreuna cu H. Cosmin au plecat dupa S. Ionut si  l-au ajuns din urma. Intre cei trei barbati a izbucnit un nou conflict si s-au lovit reciproc. Fapta s-a petrecut pe raza municipiului Barlad.
 
S. Ionut si H. Cosmin au fost retinuti pentru o perioada de 24 de ore. In sarcina lui S. Ionut au fost retinute infractiunile de tulburare a ordinii si linistii publice si lovire si alte violente iar pe numele lui H. Cosmin a fost retinuta  infractiunea  de tulburare a ordinii si linistii  publice. Cei doi au fost prezentati la Parchetul de pe langa Judecatoria  Barlad cu propunerea de luare a unei masuri  preventive”, au precizat reprezentantii IPJ Vaslui.
 
Politistii continua  cercetarile  pentru documentarea intregii activitati infractionale  a persoanelor implicate in aceaste fapte, activitate desfasurata  sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria  Barlad. .     

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img