marți, 16 aprilie, 2024

ACUZAȚII grave la PSD – Se plătesc sume colosale de la partid pentru denigrarea unor lideri ai partidului!a

Distribuie:

Publicat:

Scandalul în PSD este total. Mai mulți lideri ai PSD susțin că ”se plătesc sume colosale de bani” de la partid pentru denigrarea membrilor de partid. În cadrul ședinței de vineri mai mulți lideri ai partidului au criticat vehement firmele angajate de partid prin care se ”dirijează” bani către entități media prietene pentru atacarea incomozilor.

”S-au spus cu subiect și predicat nume de firme și cine le deține și de unde vin banii și care sunt țintele”, ne-au relatat surse participante la ședința cu scântei a Comitetului Executiv Național al PSD.

Cei mai mulți au susținut că ”sumele colosale” se plătesc din bugetul partidului pentru diverse servicii, dar în fapt ar fi bani care se dau exact pentru execuția incomozilor la ordin.

S-au spus și entități media care servesc în acest scop și consilierii partidului care mânuiesc ”măciucile” media la adresa liderilor care nu se aliniază deciziilor șefului suprem.

Unii participanți i-au acuzat pe consilierii firmelor angajate la partid sau la cabinetele liderilor partidului că ar fi orchestrat campanii media chiar și împotriva premierului Viorica Dăncilă.

Aceleași surse susțin că la un moment dat trezorierul partidului, deputatul Mircea Drăghici, care deține și funția de președinte la PSD Online, a prezentat și un film care conținea monitorizări ale semnatarilor Scrisorii prin care i s-a cerut lui Liviu Dragnea să părăsească conducerea PSD și a Camerei Deputaților – ”a fost un montaj care semăna c o execuție video care nu a rulat prea mult și a fost stopată la cerere asistenței care a considerat de prost gust să îți urmărești proprii colegi în loc să te ocupi de ceea ce trebuie să faci: promovarea partidului și a politicilor lui. În schimb e clar că ei aruncă bani și întocmesc liste negre în media cu incomozii”, ne-a relatat un alt participant la CExN al PSD.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img