joi, 28 martie, 2024

Acuzatii grave lansate de interlopul la care a apelat seful Politiei Olt, Nicolae Alexe, pentru a o gasi pe Alexandra Macesanu

Distribuie:

Publicat:

Barbatul urma sa dea declaratii la Politia Caracal, insa audierea acestuia a fost amanata.

La intrare in sediu, insa, acesta a spus ca va vorbi despre modul in care sefi din Politia Caracal anuntat infractorii inainte de a descinde, relateaza Mediafax.

„Am lasat si un memoriu care a fost directionat catre DGIPI. (…) L-am dus la DGIPI, care a trimis un comunicat inapoi catre MAI prin care spune ca ceea ce eu aratam este adevarat.

Aratam ca in cadrul acelui dosar in care a fost anchetat grupul infractional au fost niste nereguli, de la faptul ca nu au existat interceptari asa cum trebuia, pe o perioada buna de timp, la faptul ca s-a omis sau nu s-au audiat anumite victime sau faptul ca s-au audiat in aceeasi cladire cu infractorii sau faptul ca cu o saptamana inainte infractorii stiau ca va urma perchezitia sau faptul ca unii dintre infractori au afirmat ca au legatura directa in DIICOT si dovada clara ca a sunat si un lucrator in DIICOT, care l-a informat ca e in dosar si va urma si o perchezitie”, a declarat Remus Radoi, conform sursei citate. 

Interlopul a mai precizat ca procurorul i-a transmis ca sunt probe suficiente in dosarul in care a oferit informatii si ca urmeaza 10 arestari. Acest lucru nu s-a mai intamplat, afirma Radoi. 

„Conducerea Politiei Caracal a sunat pe liderul gruparii si l-a informat mot-a-mot (…) 

Adjunctul Politiei Caracal a fost informat de mine telefonic si apoi fizic fata in fata despre faptul ca gruparea este intr-un local avand asupra lor tot felul de arme albe si urma sa descinda in local. 

Am informat despre asta si am cerut masuri pentru a-i surprinde si rezultatul a fost acela ca seful clanului a fost sunat si i s-a spus ca o sa vina si o sa descinda acolo. Seful clanului m-a sunat pe mine si mi-a spus ca sunt un prost ca tot ceea ce fac ajunge mai devreme sau mai tarziu la ei si ca mai bine as face ca in seara respectiva sa trimit paza acasa si sa ii las. 

Libertatea a dezvaluit ca Remus Radoi a fost solicitat sa ajute Politia cu informatii, dupa ce Alexandra Macesanu a sunat de trei ori la 112, spunand ca a fost rapita, sechestrata si violata. 

Remus Radoi a fost solicitat, dupa apelurile la 112 ale Alexandrei, care si-a anuntat rapirea, sa ajute Politia cu informatii despre o masina. Cererea a fost facuta de adjunctul IPJ Olt de la acea vreme, Nicolae Alexe. 
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img