marți, 23 aprilie, 2024

ADEVARATUL BLACK FRIDAY, LA IULIUS MALL IASI

Distribuie:

Publicat:

Crezi ca s-au incheiat reducerile de Black Friday si nu ai apucat sa profiti de ele? Nu-ti face probleme! The one and only Black Friday vine la Iulius Mall Iasi, cu reduceri de pana la 70%! Cumperi de minimum 100 lei si poti castiga vouchere pentru si mai multe cumparaturi.

Pe 29 noiembrie 2019, te bucuri de preturi reduse la articole vestimentare, incaltaminte, produse de ingrijire si multe altele, in Iulius Mall. Brandurile tale preferate de fashion ti-au pregatit oferte tentante la colectii actuale, pentru ca tu sa fii mereu trendy. Vino la Iulius Mall sa descoperi propunerile Bulgarini, unde ai 70% discount, cele de la Koton, cu preturi reduse cu pana la 50%, dar si promotiile din Bershka, Pull and Bear, Stradivarius, Zara, H&M si Terranova. Esti pe stilul sport? Sport Vision si U-Man au taiat chiar si jumatate din preturi.

Adauga tinutei tale papucii perfecti, pe care ii gasesti la oferte de nerefuzat in magazinele In Tempo, Melania Scarpe si Il Passo. Completeaza-ti look-ul cu accesorii de la Parfois, unde ai reducere de 30% la intreaga colectie. Si magazinele cu produse de machiaj si ingrijire te invita sa le descoperi discounturile. Ai preturi mai mici cu pana la 70% la Cupio si Marionnaud, iar la Gerovital ai -50% la produsele selectate.

Daca te gandesti la o vacanta, vino la Christian Tour sa vezi ce pachete promotionale te asteapta! Mai mult, la cumparaturi de mininum 100 de lei in magazinele Iulius Mall Iasi, ai sansa sa castigi, in fiecare ora, cec-uri cadou in valoare de 400 de lei, pentru si mai mult shopping.

Intra pe http://iuliusmall.com/iasi/fashion/catalog/ si descopera The One and only Black Friday la Iulius Mall Iasi!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img