vineri, 29 martie, 2024

Adevaratul motiv pentru care Madalin Ionescu s-a retras din televiziune

Distribuie:

Publicat:

Madalin Ionescu a aparut ultima oara la carma emisiunii WOWbiz in urma cu fix un an. A renuntat atunci la celebritate, la o emisiune de top si un salariu de aproape 15.000 de euro pentru a se implica in cresterea celor trei copii ai sai.

”Plec, dragii mei! In urma cu aproximativ o luna am anuntat managementul Kanal D ca pentru mine urmeaza, fie si temporar, un alt drum! Voi pleca in concediu incepand din 10 iunie, un pic mai devreme decat colegii mei, pentru ca vreau ca in aceasta perioada sa ma dedic cu totul familiei. Nu e usor sa cresti trei copii, iar Cristina are nevoie de sprijinul meu total pentru a o ingriji, in cele mai bune conditii, si pe Petra”, a explicat Madalin Ionescu la vremea respectiva.

In spatele deciziei luate de Madalin Ionescu au cantarit, se pare, si o serie de probleme de sanatate ale prezentatorului. „Eu cand am plecat de la Kanal D aveam muschiul inimii demineralizat… colonul spastic… Am muncit 11-12 ore pe zi ani de zile si nu e simplu deloc, pentru ca in fiecare zi o iei de la capat. In televiziune, presiunea este foarte mare, nu este ca in alt domeniu in care stai si poti sa anticipezi ce vei face peste opt luni de zile.In televiziune, daca nu mai merge, poti sa zbori peste noapte!”, a spus Madalin Ionescu. 
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img