vineri, 26 aprilie, 2024

Adevarul a iesit la iveala! Tristan si-a parasit iubita cu care locuia pentru Bianca Dragusanu! In urma certurilor, a vrut sa se omoare! “A luat un pumn de pastile cu el in casa”

Distribuie:

Publicat:

Viata si dragostea sunt complicate. Dar inimii nu ii poti porunci. Asta poate spune Tristan Tate, iubitul Biancai Dragusanu. Caci, din sursele noastre bine informate, care nu au dat niciodata gres, acesta traia deja o poveste cu o domnisoara atunci cand inima-i zburdalnica a tresarit la vederea frumoasei si sexoasei Bianca. 

Una dintre prietenele fostei iubite a lui Tristan a dezvaluit ca respectiva a avut un soc atunci cand a aflat ca va fi inlocuita cu Bianca Dragusanu si ca a incercat sa-si ia viata, luand un pumn de pastile. Totusi, se pare ca nici inainte de despartire nu o ducea pe roze cu luptatorul englez, acesta fiind acuzat ca isi teroriza fosta iubita.

"O cunosc de mult timp, iar in perioada in care umbla cu Tristan a fost traumatizata zilnic. Ea e frumusica, ar fi putut gasi pe oricine, mai ales ca e model, insa s-a indragostit de el. Ea a fost victima lui. A luat de doua ori pastile incercand sa se sinucida. A vrut sa se omoare in casa lui, in urma certurilor. El plangea, spunea ca nu-si vede viata fara ea si se impacau. Apoi o dadea afara din casa", a dezvaluit confidenta fostei iubite a lui Tristan.

Aceasta sustine ca "milionarul" ar avea probleme mari cu legea in Anglia si ca nu ar avea chiar atatia bani pe cat se lauda. "Imi amintesc ca o data a scos-o afara in zapada. A chemat politia. A facut mare scandal. Ei ii este frica de el. Atat Tristan, cat si fratele lui sunt niste oameni extrem de periculosi. Tristan este violent verbal, dar si fizic. Este gelos, posesiv, tot ea mi-a povestit ca la un moment dat a lovit-o. Ea aflase de dosarele fratelui lui. Dosare penale, da. Le are in Anglia. Vila pe care ei au aratat-o la televizor nici nu este a lor. Este inchiriata. Si cateva dintre masinile lui, la fel. Mai mult pozeaza. Tot ea mi-a spus astazi ca a vorbit cu Tristan prin intermediul mesajelor si el se lauda ca acum este vedeta. Deci a ajuns acolo unde si-a dorit. Se foloseste de imaginea Biancai sa devina cunoscut. Desi au stat in aceeasi casa si au impartit bune si rele, ei ii este frica de el. Mereu o jignea, ii este teama sa nu apara la televizor sa o desfiinteze, de aceea nu vorbeste cu presa", a marturisit sursa noastra, prietena apropiata cu fosta iubita a lui Tristan Tate, in exclusivitate, pentru SPYNEWS.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img