marți, 19 martie, 2024

Admirat de Oana Pellea, parintele Necula este desfiintat de o alta actrita: „N-am vazut in toata viata mea un preot mai indecent, mai arogant, lipsit de smerenie! Fariseu fara pic de respect, voi avea grija sa-l mai trezesc putin!”

Distribuie:

Publicat:

Actrita Maria Teslaru sustine ca parintele Necula este interesat doar de imaginea sa.

In ultimii ani, parintele Constantin Necula, doctor in teologie, este invitat la televiziuni si la diverse alte evenimente, pildele sale fiind foarte apreciate. Printre cei care il urmaresc pe parinte se numara si actrita Oana Pellea. Zilele trecute, dupa ce a vazut o emisiuune in care preotul a fost invitat, Oana Pellea a postat: „O minune de om si de Parinte. Parinte Necula, multumesc!”.

Nu de aceeasi parere a fost Maria Teslaru, prietena a Oanei, si ea actrita, la Tetarul National Bucuresti.  „N-am vazut in toata viaţa mea un preot mai indecent, mai arogant, lipsit de smerenie, implicit de har, mai narcisic şi ipocrit in toate "cuvantarile" lui!Se vrea modern,apropiat de tineri mai ales,dar n-are pic de rafinament,de subtilitate e un plavan!Am spus-o de cateva ori aici şi oriunde voi gasi laude la adresa acestui fariseu fara pic de respect,voi avea grija sa-l mai trezesc putin!”, a scris actrita.

„Ca şi politicienii noştri, el ştie ca am dreptate, ca l-am citit de mult,dar nu-i pasa,merge inainte!Cat?Vom mai vedea! Nu e interesat decat de publicitate, otravind oameni simpli ce-i respecta haina!Marii nostri preoţi şi calugari n-au avut nevoie de asemenea spectacole penibile pentru a ramane in sufletele credincioşilor!Nu aşa vorbea şi se purta parintele Cleopa!Nici parinele cu zeci de titluri si zeci de carţi scrise, Dumitru Popescu ,care cred ca i-a fost şi profesor acestui obraznic!Timpul va arata ca-i o nimicura!”, a incheiat Maria Teslaru.

Impaciuitoare, Oana Pellea i-a replicat prietenei sale: „Marie, am o cu totul alta parere dar nu cred ca este locul si nici timpul potrivit pentru o polemica. Iti doresc Sarbatori binecuvantate!”

„Sa ramai la fel de iubitoare,la fel de increzatoare! Îţi doresc numai sanatate,bucurii,iubire inmiit decat dai oamenilor!Cat despre omul despre care-am vorbit, (cred ca-i a cincea mea intervenţie) regret ca pentru mine lucrurile stand altfe,l te-as fi putut leza.E ultimul lucru pe care mi-l doresc!Îţi doresc la randu-mi „Sarbatori minunate!”, a raspuns Maria Teslaru.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img