joi, 28 martie, 2024

Adrian Alexandrov, la Exatlon? Adevarul despre plecarea iubitului Elenei Udrea in Republica Dominicana

Distribuie:

Publicat:

Show-ul Exatlon se bucura de un numar mare de fani si multi dintre telespectatori isi doresc sa faca parte aceasta competitie. Este si cazul  lui Adrian Alexandrov, care ar fi vrut sa intre in echipa Faimosilor, din sezonul 2. Iubitul Elenei Udrea nu ar mai fi fost alaturi de ea, cand autoritatile din Costa Rica au arestat-o pe strada.

Proiectul  Exatlon era pe placul barbatului, deoarece el face foarte mult sport, este “prieten“ cu camerele de luat vederi, tinand cont ca la un moment dat a activat in televiziune si este mereu dornic de aventura, scrie Wowbiz.ro.

Se pare ca acest proiect nu s-a concretizat, mai ales ca lucrurile s-au complicat extrem de mult in ultimele saptamani, de cand acesta a devenit tata si a plecat in Costa Rica unde sta cu fetita nou-nascuta in timp ce iubita lui, Elena Udrea, este in inchisoare.
Ce spune despre acuzatiile conform carora Elena Udrea a „cumparat” copilul din Costa Rica

Logodnicul fostului ministru are in acest moment grija de fetita lor, Eva Maria. El a vorbit si despre acuzatiile conform carora Elena Udrea ar fi „cumparat” copilul din Costa Rica.

Adrian Alexandrov a rabufnit! Mai multe voci au acuzat-o pe Elena Udrea ca nu a fost niciodata insarcinata si ca a devenit mama imediat dupa ce a fost condamnata definitiv la sase ani de inchisoare. Pe toata perioada sarcinii, ea a fost in Costa Rica, astfel ca suspiciunile au crescut. Legat de acest lucru, logodnicul Elenei Udrea a vorbit in premiera recent.

„Nu am ce sa comentez. Sunt niste aberatii ordinare”, a declarat Adrian Alexandrov pentru wowbiz.ro.

Elena Udrea a nascut pe 20 septembrie

Elena Udrea a devenit mamica la 44 de ani. Eva Maria a venit pe lume pe 20 septembrie, mai devreme cu o luna decat stiau parintii ei si medicii.

Am fost luati prin surprindere, cand am fost la control. Medici au aproximat nasterea in 48 de ore si am ramas in spital. La patru dimineata, cand eu deja nasteam, in spital nu erau decat asistentele speriate. Am nascut total natural, pe viu. Cand au venit si medicii, in cinci minute am nascut”, a marturisit jurnalistilor revistei VIVA! in ziua in care a nascut-o pe fiica sa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img