vineri, 29 martie, 2024

Adrian Mutu se insoara din nou! “Briliantul” a cerut-o de sotie pe iubita sa in varsta de 21 de ani. “Mi-am pierdut echilibrul pentru iubirea ta”

Distribuie:

Publicat:

Adrian Mutu a cerut-o in casatorie pe Sandra Bachici, iubita de 8 luni a acestuia. Fostul international transferat in India va bifa astfel a treia casnicie, dupa cele cu Alexandra Dinu si Consuelo Matos. Atacantul roman are trei copii, unul din prima casatorie si doua fetite din cea de-a doua, scrie ProSport.ro.

Mutu a facut anuntul logodnei pe toate retelele de socializare, fiind felicitat de fanii care inca se mai bucura pentru reusitele din afara terenului ale “Briliantului”. Poza cu Sandra si inelul de logodna a atras sute de aprecieri, mai ales prin prisma mesajului lui Mutu:

“Mi-am pierdut echilibrul pentru iubirea ta. In mainile tale, eu am cazut, ai controlul asupra mea. Corpul tau mi-e inchisoare”, a scris atacantul lui FC Pune City, care a profitat de doua zile libere pentru a-si surprinde iubita cu o cina romantica si cu o cerere in casatorie. Sandra Bachici nu a ezitat sa ii raspunda virtual lui Mutu, dezvaluindu-si entuziasmul legat de noul statut pe care il are acum: “Te iubesc, sufletul meu. A fost cea mai frumoas seara din viata mea”, a comentat aceasta pe retelele de socializare, acolo unde cei doi nu lasa niciun detaliu departe de ochii curiosi ai oamenilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img