marți, 19 martie, 2024

Adriana Bahmuteanu a postat aceasta fotografie, in care apare alaturi de fiii ei. Imediat au aparut reactiile dupa ce oamenii au observat cu cine seamana. Vedeta nu a mai rezistat si le-a dat replica

Distribuie:

Publicat:

Adriana Bahmuteanu a reactionat imediat dupa ce i s-a spus cu cine seamana cei do baieti ai ei, Eduard si Maximus.

Prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuteanu se ocupa indeaproape de cei doi copii ai sai, Maximus si Eduard. Baietii sunt rezultatul mariajului pe care Adriana Bahmuteanu l-a avut cu omul de afaceri Silviu Prigoana.

In weekend, vedeta si-a dus copiii sa se relaxeze la spa, cei doi fiind foarte incantati ca au petrecut timpul in compania mamei lor.

“Salutari de la T….. A fost atat de frumos, ne-am distrat atat de bine si-am venit atat de obositi, incat am si uitat sa fac poze! De postat, ce sa mai zic… O fac acum pentru prietenii virtuali carora le doresc o saptamana cat mai placuta!!!”, si-a anuntat Adriana Bahmuteanu prietenii din mediul virtual.

Dupa ce au vazut pozele in care Adriana Bahmuteanu apare alaturi de baietii ei, internautii i-au scris prezentatoarei de televiziune cu cine seamana cei doi:

“Baietii cu tine seamana . Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei”.

“Daaaa… suta la suta!”, a venit imediat raspunsul Adrianei Bahmuteanu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img