miercuri, 24 aprilie, 2024

Adriana Bahmuteanu e disperata! Nu se mai opreste din plans

Distribuie:

Publicat:

Vesti proaste pentru bruneta! A pierdut procesul si nu mai are dreptul sa ii tina acasa pe cei doi fii ai sai cu Silviu Prigoana.

Adriana Bahmuteanu a pierdut procesul cu Silviu Prigoana! Ce o va obliga afaceristul sa faca de azi inainte? Tribunalul a decis stabilirea de domiciliu la Silviu Prigoana, asa cum a cerut afaceristul in instanta. Custodia celor doi copii ramane, in continuare, comuna.

Dar, dupa ce Adriana Bahmuteanu a pierdut procesul cu Silviu Prigoana, a aflat si vestea proasta. Fostul ei sot are dreptul sa ii impuna anumitre restrictii. Printre ele este respectarea programului de somn al celor doi minori. Adica cei mici se culca la ce ora vrea Prigoana, cand sunt la Bahmu acasa.

Adriana Bahmuteanu a pierdut procesul cu Silviu Prigoana!

Copiii, Eduard si Maximus, au fost incredintati mai mult tatalui. Silviu Prigoana va sta mai mult cu fiii lui, iar Adriana Bahmuteanu ii va lua la ea doar doua weekenduri pe luna.

„Custodia este comuna, dar domiciliul copiilor s-a stabilit la mine. Copiii sunt la mine din decembrie, s-au vazut cu mama lor pe 2 martie, cand le-am zis eu sa ii faca niste felicitari. In 90 de zile, au vorbit cu mama lor la telefon de 54 de ori, deci din doua in doua zile”, a declarat Silviu Prigoana, la emisiunea Agentia VIP Antena Stars.

Adriana Bahmuteanu poate ataca decizia in tribunal

„Admite cererea principala. Admite in parte cererea reconventionala. Stabileste locuinta minorilor la tatal reclamant parat pana la solutionarea dosarului nr.20704/302/2016, avand ca obiect stabilire domiciliu minori. Incuviinteaza ca parata reclamanta sa aiba legaturi personale cu minorii in afara domiciliului tatalui, in locatii alese de catre mama, in prima si a treia saptamana din luna, de sambata de la ora 10,00 pana duminica la ora 16,00, precum si in a doua zi de Pa?ti si in a doua zi de Craciun, intre orele 10,00-19,00, pana la solutionarea dosarului nr. 20704/302/2016. Pe durata programului de vizitare parata reclamanta are obligatia de a respecta regulile privind alimentatia si programul de somn al minorilor stabilite de catre reclamantul parat si comunicat prin e-mail cu minim 48 h inainte de vizita. Executorie. Calea de atac se va depune la Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti. Cu apel in 5 de zile de la pronuntare” este solutia publicata pe portalul instantelor de judecata.
Adriana Bahmuteanu, nedreptatita de Silviu Prigoana?

„I-am crescut patru ani singura, asa cum am putut eu. Din luna decembrie incearca sa ii rupa de mine si de mama mea, de bunica lor. Nu m-a lasat sa vorbesc cu ei la telefon. Maine ma voi duce la Protectia Copilului. Evident ca este o durere foarte mare, o singura data ne-am vazut 10 minute la un mall. M-am gandit sa-mi iau zilele, dar am zis ca mai bine traiesc, pentru copiii mei. Eu nu sunt nici moarta, sunt in viata, sunt mama copiilor. In perioada asta planuiesc o operatie, am probleme grave de sanatate. Dupa operatie, nu voi avea voie sa fac efort” , a declarat Adriana Bahmuteanu, imediat dupa ce s-a aflat ca a pierdut custodia copiilor.

Silviu Prigoana o acuza pe Bahmu de violenta

„Au venit copiii in vacanta si, cand am verificat telefoanele copiilor, am gasit o filmare. De fapt, doua filmulete a cate un minut, in care baiatul cel mare era legat de maini si de picioare si era torturat de mamica lui care statea peste el. Copilul urla cat il tinea gura si celalalt copil il filma. Filma scena respectiva, adica unul avea o tortura fizica si celalalt tortura psihica, sa-l vezi pe fratele tau cum este legat, torturat si umilit”, a declarat Prigoana.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img