vineri, 29 martie, 2024

Afla ce lenjerie intima prefera femeile din fiecare zodie

Distribuie:

Publicat:

O lenjerie intima frumoasa si bine aleasa ii da oricarei femei incredere in sine. In plus, ii imbunatateste starea de spirit generala si, cel mai important, adauga un plus de culoare relatiei intime.

O lenjerie sexy poate fi o adevarata arma ce stimuleaza fantezia sexuala a partenerului. Alegerea lenjeriei intime potrivite poate fi de cele mai multe ori dificila, insa putem spune ca depinde in mare masura si de zodie. Sa vedem care sunt preferintele fiecarei zodii in parte pentru lenjerie intima:

Lenjerie intima rosie special pentru femeia Berbec
Culoarea rosie a lenjeriei erotice subliniaza sexualitatea Berbecului. Rosul este preferat si mai presus de orice, acesta face parte tot timpul din tendinte. Matasea rosie sau satinul este asociat cu pasiune si senzualitate, asa ca femeile Berbec aleg culoarea rosie ca fiind cea mai erotica.

Indrazneala naturala a femeii Berbec se reflecta in general in lenjeria intima, printre care poti descoperi adesea si costume sexy din piele artificiala sau costume ce permit jocurile erotice.

Femeia Taur alege lenjeria sexy
O lenjerie intima pentru femeia Taur este ca o salvare de la plictiseala si monotonie. Femeia Taur prefera o lenjerie sexy ce poate fi multi-colora, contrastanta, cu diverse modele sau chiar broderie. Modelele florale delicate subliniaza feminitatea femeii Taur. In general, lenjeria intima a reprezentantilor lui Venus, este o parte integranta a imaginii lor. Un rol important este jucat de culori, care sunt de obicei alese in functie de starea de spirit.

Femeia Gemeni prefera stilul minimalist – transparent
Stilul caracteristic al acestei zodii este cel “minimalist”. Femeia Gemeni crede ca lenjeria intima perfecta trebuie sa arate cat mai mult farmec posibil. Cu toate acestea, chiloteii tanga sunt deja demodati. In schimb, una dintre tendintele cele mai populare din lume in materie de lenjerie intima pentru 2014 a devenit efectul de transparenta. Acesta este perfect pentru a dezlantui fanteziile si dorintele partenerilor. Lenjeriile intime de culoarea pielii si asa numitele Body Stockings(Catsuit) subliniaza sexualitatea femeii Gemeni.

Femeia Rac timida alege lenjerie intima roz
Lenjeria erotica roz pare a fi alegerea perfecta pentru femeia Rac. Rozul ii atrage pe barbati, aceasta culoare fiind un simbol al flirtului. Barbatul atunci cand este pus in fasa culorii roz, chiar si la nivel inconstient, incearca sa pastreze posesiv obiectul de culoare roz. Lenjeria intima de culoare roz este aleasa de obicei de femeile mai timide, dar purpuriul si fuchsia sunt culori ce ii confera racului incredere si veselie.

Pentru femeia Rac energica, culorile pastelate sunt mai potrivite. Albastru , galben pal, argintiu, crem, piersica – acestea sunt culorile ce confera relaxare fizica si psihica femeii Rac. Pentru femeile din acest semn zodiacal, sanii sunt principalul avantaj, de aceea le place sa-i “decoreze”, folosind astfel o bustiera din satin impodobita cu volanase sau dantela.

Femeia Leu se armonizeaza cu tigrul si leopardul
Culoarea portocalie are o energie foarte asemanatoare cu cea a culorii rosii. La nivel psihologic, aceasta creste ritmul cardiac si este asociat cu condimentele si delicatesele.

Nu sunt multe admiratoare ale lenjeriei de corp portocalie, dar sunt admiratoare a lenjeriilor cu umbre aurii, de chihlimbar sau cupru. Aceste culori arata bine atat pe pielea pala cat si pe cea bronzata.

Leoaica incearca sa se armonizeze cu tigrul sau leopardul, de aceea prefera lenjeriile imprimate in astfel de culori.In ceea ce priveste stilul, femeile din aceasta zodie folosesc orice set de lenjerie intima ce poate fi descris de cuvantul “superb”.

Lenjerie intima maro, preferata femeii Fecioara
Fecioara nu tolereaza tonurile luminoase si nici culorile tipice ale lenjeriilor intime. Fecioara nu este predispusa la aventuri sau orice dorinte imposibile. Lenjeriile intime maro sunt insa preferatele Fecioarelor, deoarece acestea reflecta mai mult semnul de pamant. La nivel psihologic, o lenjerie intima maro simbolizeaza flirtul sexual si sexul ca o actiune mai mult fizica decat romantica – cam asta este ceea ce isi doresc multi barbati.

In lumea modei insa nu intalnim prea des culoarea sub numele de maro. Cacao, caramel sau ciocolata – acestea sunt simbolurile unei femei elegante care isi cunoaste adevarata valoare.

Camasi de noapte lungi, rochii realizate din microfibra  – toate acestea se potrivesc cu caracterul Fecioarei.

Femeia Balanta imbraca lenjerie intima retro
Daca semnele zodiacale ar prinde viata, Balanta ar aparea cu siguranta cu masca de regina, cu fata de portelan si buze stracojii. Regina intruchipeaza tinutele cele mai sofisticate, feminine si sexy. Noile modele de lenjerie intima in stil retro, confectionate din catifea, satin si dantela, cu tonuri mai ales calde, au un mare succes in 2014. O astfel de lenjerie intima este considerata un atribut clasic al erotismului, aducand putin teatru in relatia intima.Din aceasta categorie fac parte si renumitele sutiene conice, chilotii cu talie inalta, corsete de dantela si ciorapii plasa (stockings).

Provocator si interesant, femeia Scorpion alege corsetele
Orice femeie Scorpion doreste sa fie maxim de seducatoare in fata partenerului ei intim, astfel incat atunci cand vine vorba de alegerea unei lenjerii intime, aceasta actiune este facuta cu cea mai mare seriozitate. Stilul femeii Scorpion poate fi descris ca fiind provocator si interesant, fiind ilustrat cel mai bine prin corsete de dantela, sutiene balconet si babydolls.

Femeia Sagetator poarta lenjerie intima neagra, dantelata
Cu Sagetatorul este de obicei interesant si distractiv, avand in vedere ca le place sa experimenteze. Femeia Sagetator evita lenjeriile intime in orice culori pale si plictisitoare. Cu toate acestea, o lenjerie neagra din dantela, transparenta, este perfecta. Criticii de moda numesc acest stil de lenjerie ca facand parte dintr-o sexualitate agresiva. Cu toate acestea, exista statistici care ne spun ca majoritatea barbatilor sunt obsedati de ciorapii negri, cu jartiera si un body de plasa.

Femeia Capricorn prefera lenjeria intima clasica, alba
Aceasta zodie alege fie o lenjerie intima clasica, neagra sau alba, cu un minim de accesorii. Albul subliniaza frumusetea naturala a sexului feminin. In general, o lenjerie intima alba este aleasa de o femeie care este sigura pe sine si care isi cauta un partener cu intentii serioase. Culoarea alba, care poate fi asociata cu zapada, reflecta energia Capricornului, oferind o imagine de “Alba ca Zapada” ce inspira senzualitate. Atunci cand un barbat vede o femeie intr-o lenjerie intima alba, toate impulsurile asociate devin absente, iar accentul cade in intregime asupra corpului feminin.

Lenjeria intima violet este perfecta pentru femeia Varsator
Varsatorii nu pot fi fermecati de lenjeriile decorate cu paiete si cristale. Exista ceva mult mai original decat atat, cum ar fi un corset de blugi, o lenjerie intima cu pene, puf sau paiete gen oglinda. Lenjeria intima perfecta pentru femeia varsator este cea violet. Este culoarea femeilor intelectuale, cu idei si inspiratie. La nivel psihologic, culoarea violet, lila sau purpuriu confera un aer misterios. Cobaltul este o alternativa la lenjeria rosie clasica.

Maleabila, femeia Pesti prefera culorile lutului
Pestii au, de obicei, o slabiciune pentru tot ce straluceste. Unele pesteoaice prefera lenjeriile intime luminoase, cum ar fi cele de culoarea perlelor, cele care combina stralucirea luminii sau raceala ghetii, altele prefera tonurile intunecare, cum ar fi cele de smarald, azur, safir si turcoaz, acestea fiind asociate cu adancimile marilor si cu frumusetea comorilor ascunse in cristale. Pestii sunt moi si maleabili in mainile unui partener sexual, sunt ca de lut, iar culorile asociate acestuia le confera partenerilor un sentiment de descoperire a marilor adancimi necunoscute.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img