marți, 16 aprilie, 2024

Agent de politie vasluian, alaturi de alti trei barbati, acuzati de viol. Ar fi abuzat doua copile de 16 ani

Distribuie:

Publicat:

Trei barbati printre care si un agent de politie sunt cercetati de procurorii vasluieni dupa ce au fost acuzati ca ar fi violat si sechestrat doua fete, in varsta de 16 ani, acestea depunand plangerile la sfarsitul saptamanii trecute.

Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Husi, Antonela Palie, a declarat, luni, pentru News.ro, ca cele doua persoane au sesizat autoritatile de comitera faptelor, pe data de 9 noiembrie.

"Avem inregistrate doua sesizari formulate de catre cele doua persoane vatamate care sunt minore, in care au reclamat comiterea infractiunilor de viol si lipsire de libertate. Sesizarea a fost inregistata pe 9 noiembrie, iar dosarul este in ancheta procurorului”, a afirmat Antonela Palie. Doua fete de 16 ani au depus initial plangerile la Politia Judeteana Vaslui, acestea fiind redirectionate catre Parchetul de pe langa Judecatoria Husi deoarece printre cei trei barbati acuzati de viol si de lipsire de libertate se afla si un agent de politie. Deocamdata, nu a fost luata nicio masura impotriva celor trei persoane acuzate de comiterea faptelor, ancheta procurorilor vasluieni fiind la inceput, existand mai multe probe de administrat si mai multe persoane de audiat.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img