joi, 28 martie, 2024

Aglomeratie la intrarea in Grecia! Romanii asteapta si o ora la granita dintre Bulgaria si tara de destinatie

Distribuie:

Publicat:

Vacanta de Paste a inceput cu un drum lung si cozi foarte mari pentru romanii care au plecat din tara. 

De pilda, cei care merg spre Grecia cu masina asteapta si o ora la granita dintre Bulgaria si tara de destinatie.

Mii de romani vor sa ajunga in Grecia in aceasta minivacanta de Paste. In jurul orei 13, coada de masini in acest punct de trecere era de aproape 3 kilometri, astfel ca turistii aveau de asteptat chiar si o ora pentru a trece de aceasta granita.

Makaza este un punct de trecere destul de mic, deschis de cativa ani, care se aglomereaza foarte tare de sarbatori.

Cei mai multi romani vor sa ajunga in Salonic, Paralia Katerini si Thassos. Mai trebuie spus ca politistii din Bulgaria au scos radarele pe sosele, asa ca soferii sunt sfatuiti sa respecte regulile de circulatie.

In Romania, soselele spre munte sau spre mare arata ca un furnicar

Mii de romani sunt la aceasta ora in trafic, pe drumul catre vacanta de Paste. Soselele spre munte sau spre mare arata ca un furnicar si, ca de obicei, DN1 ramane campion la aglomeratie.

In statiunile de pe Valea Prahovei sunt deja coloane de masini care se misca foarte greu. Primele ambuteiaje au aparut inca de pe centura de vest a Ploiestiului.

Apoi, rabdarea soferilor este strajnic pusa la incercare intre Nistoresti si Comarnic. Un alt hop este in Busteni, unde masinile sunt bara la bara.

Echipajele de politie sunt prezente in multe zone, insa, din pacate agentii de la circulatie nu pot fluidiza traficul atata timp cat soseaua nationala are doar o banda pe sens.

DN 1 a fost proiectat pentru a prelua 7.000 de masini. Acum, de sarbatori, numarul autoturismelor este de 4 ori mai mare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img