vineri, 19 aprilie, 2024

Ai hipertensiune, anemie, ulcer? Rezolva aceste probleme cu doar doua ingrediente la indemana oricui

Distribuie:

Publicat:

Datorita proprietatilor vindecatoare ale ingredientelor sale, combinatia de miere si nuca este un remediu care poate fi utilizat in cazul diferitelor probleme de sanatate. Mai mult, poate inlocui uneori chiar medicamentele traditionale.

Acest amestec uimitor este bogat in minerale, proteine, grasimi, vitamine esentiale si carbohidrati. In cazul in care suferi de hipertensiune arteriala, aceasta combinatie te ajuta sa reduci usor si rapid tensiunea. Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci 100 g de nuci si miere si sa consumi preparatul zilnic, timp de o luna si jumatate.

Mai mult decat atat, aceasta combinatie puternica va poate ajuta sa tratati numeroase alte probleme de sanatate:
Combate anemia
Este deosebit de utila pentru persoanele care sufera de anemie. Se prepara un amestec cu o jumatate de kilogram de miere si o jumatate de kilogram de nuci tocate. Adaugati sucul de la o lamaie. Se amesteca, se pune intr-un borcan si se ia cate o lingura, de 3 ori pe zi.

Trateaza ulcerul
Pentru a prepara amestecul miraculos din nuci si miere, care sa trateze ulcerele, luati 20g nuci macinate si amestecati-le cu apa clocotita. Amestecati bine si veti ontine un amestec, in care trebuie sa adaugati 2 linguri de miere. Se consuma zilnic, cate 2-3 linguri, cu o jumatate de ora inainte de fiecare masa.

Vindeca durerile de cap
Puteti elimina calmantele cu aceasta reteta naturista pentru durerile de cap. Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci miere si nuca in proportii egale si sa consumati zilnic 1-2 linguri.

Trateaza insomnia
Aceasta combinatie nuca-miere trateaza, de asemenea, insomnia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img