vineri, 29 martie, 2024

Ai picioarele umflate?Ceaiul de patrunjel, remediu eficient si natural

Distribuie:

Publicat:

Circulatia slaba a sangelui, menstruatia, excesul de greutate, retentia de lichide, dieta nesanatoasa si sarcina sunt doar cateva dintre cauzele picioarelor umflate, grele. Primul lucru pe care il putem face pentru a ameliora aceasta problema este sa ridicam picioarele, atunci cand stam intinsi pe pat, la o inaltime de 30 de cm, astfel incat sa fie pe aceeasi linie cu inima.

In afara de aceasta, se recomanda, utilizarea constanta a ceaiului de patrunjel. Acest ceai va va ajuta sa scapati de excesul de lichide din organism. Inainte insa de a consuma ceaiul, consultati-va cu mediul dumneavoastra pentru a va asigura ca nu va interfera cu alt tratament sau ca nu va veti agrava vreo afectiune.

Cum se prepara ceaiul de patrunjel
Se iau radacini si frunze de patrunjel, se toaca marunt si apoi se amesteca. Se iau apoi 5 lingurite de amestec de patrunjel si se prepara timp de cinci minute in jumatate de litru de apa.

Se lasa la racit inca 20 de minute. Strecurati ceaiul si il beti in reprize, de trei ori pe zi, pentru a obtine rezultatele cele mai bune.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img