miercuri, 24 aprilie, 2024

Ai pofta de cumparaturi? Iulius Mall te invita la o sesiune de shopping cu oferte de pana la 70%

Distribuie:

Publicat:

La Iulius Mall, anul 2018 incepe cu vesti excelente pentru pasionatii de shopping. Tinute in tendinte, accesorii sic, produse de infrumusetare si multe alte propuneri atragatoare sunt acum la promotii de pana la 70%, in magazinele din Iulius Mall.

Toti cei care vor sa inceapa anul 2018 cu piese noi in garderoba au la dispozitie o  multitudine de propuneri, la preturi promotionale. H&M, Terranova, Nan – Net Shop, One Star Fashion si Jolidon au preturi mai mici cu pana la 70%, in timp ce la Koton, Bulgarini, Bigotti, NICHI by Cristina Nichita, Casual Style, Ina Design, BSB, Motor, Junker, Keops, Rocco si Mari-K sunt promotii de pana la 50%. Cu oferte de nerefuzat vin si Zara, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Oysho, Karma, Irina Schrotter si multe alte branduri de imbracaminte prezente in Iulius Mall, spre incantarea celor dornici de o sesiune de shopping cu reducere. Clientii care prefera sportul sunt intampinati la SportVision cu discounturi de pana la 50%. 
 
Incaltaminte de sezon, cu preturi injumatatite, este propunerea Il Passo, Medea, In Tempo, Melania Scarpe si Carolina Boix, iar ofertele continua la Fabricat in Romania si in celelalte magazine de profil. 
 
Amatorii de parfumuri si cosmetice au de ales dintr-o diversitate de produse la preturi ispititoare. De exemplu, Pro Beauty Shop are reduceri de pana la 50%, in timp ce discountul oferit de Marionnaud este de pana la 40%. Si bijuteriile si accesoriile pot fi achizitionate acum la promotii atractive, de pana la 50%, de la Sabrini, Meli Melo si Color. 

Cei in cautarea articolelor pentru un camin mai primitor se pot bucura de preturi mai mici cu pana la 70% la Sophia, in timp ce pasionatii de lectura sunt intampinati cu oferte tentante de Librarium.  Iulius Mall te invita sa incepi anul nou cu sesiuni de cumparaturi la preturi irezistibile! Lista completa a promotiilor si ofertelor speciale poate fi regasita pe site-ul www.iuliusmall.com/iasi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img