vineri, 29 martie, 2024

Aimee Iacobescu nu a fost casatorita si nici nu avea copii: ‘N-am intalnit pe nimeni care sa merite sa fac un copil cu el”

Distribuie:

Publicat:

Marele regret al actritei Aimee Iacobescu, care a murit astazi, la varsta de 71 de ani, din cauza unui cancer la san, a fost acela ca nu a avut copii. Intr-un interviu acordat revistei Tango, artista a incercat sa explice de ce a ramas singura toata viata: „Cand esti artist nu poti sa te gandesti ca ai cumparaturi de facut sau ca ai un barbat acasa. Am sacrificat viata personala pentru scena. Rolurile veneau unul dupa altul, o familie ar fi insemnat sa renunt la turnee sau la filmari. Copil? N-a fost sa fie.

Un prieten medic, foarte bun, mi-a spus ca nasti un copil sanatos pana la 25 de ani. Dupa aceea, risti foarte mult. Oricum mi s-a parut ridicol sa fac unul la 35-40 de ani. Si apoi, n-am intalnit pe nimeni care sa merite sa fac un copil cu el. Pe atunci nici nu se punea problema sa faci un copil necasatorita. Parintii, societatea n-ar fi acceptat una ca asta”, povestea regretata actrita in urma cu cativa ani.

 

CITESTE SI: Ce pensie avea Aimee Iacobescu. Ce facea cu banii in ultima perioada a vietii

Actrita Aimee Iacobescu s-a stins din viata in saracie. Bolnava si singura, ea se descurca cu dificultate si isi dadea majoritatea banilor pe medicamente. Pensia actritei era de 2325 de lei, la care se adauga 50%. Asta inseamna ca avea pensia totala 3.487 de lei, potrivit lui Ion Caramitru. Cu toate acestea, Aimee Iacobescu a negat ca ar fi primit acesti bani. Ea a sustinut mereu ca are o pensie de 2.040 de lei, bani care nu ii asigura nici macar mancarea de la o luna la alta.

Mai mult, a marturisit in repetate randuri ca ramanea cu doar 40 de lei pe luna, intrucat toti banii ei se duceau pe medicamente.

"Pe masa… am pus din putinul pe care l-am avut. Banii se duc pe medicamente, asa ca am cheltuit pentru mine si mama aproape 200 de lei sa luam putina carne de miel, oua, cozonac si pasca.

Norocul meu este ca nu prea am voie sa mananc carne si nici nu imi place in mod deosebit.

Ar trebui sa mananc in schimb anumite fructe… Imi permit sa cumpar doua mere pe saptamana. Dar m-am invatat, mancarea este singura la care pot face economie. La medicamente si la facturi… chiar nu am cum”, a declarat, la un moment dat, Aimee Iacobescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img