miercuri, 27 martie, 2024

AJFOM Vaslui: „Bursa locurilor de munca pentru absolventi”

Distribuie:

Publicat:

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Vaslui va organiza „Bursa locurilor de munca pentru absolventi” in data de 25 septembrie, cu incepere de la ora 09:00.

Obiectivul principal al acestui eveniment il constituie cresterea gradului de ocupare pentru absolventi, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate in cautarea unui loc de munca prin intalnirea directa a cererii cu oferta de locuri de munca, in conditiile unei concurente loiale transparente, care sa permita realizarea unui echilibru intre acestea.

Bursa locurilor de munca pentru absolventi reprezinta o oportunitate pentru toti solicitantii de locuri de munca interesati de a cunoaste mai bine piata muncii, ofertele de locuri de munca, pentru a putea astfel sa aleaga un loc de munca, conform pregatirii lor profesionale, sau in ultima instanta sa se (re)orienteze profesional spre ocupatii cu posibilitati mai mari de angajare pe termen mediu si lung.

Agentii economici interesati sa participe la bursa, sunt rugati sa ne contacteze din timp, trimitandu-ne oferte de locuri de munca vacante la numarul de fax:0235/317717 sau pe adresa de email: vaslui@ajofm.anofm.ro, in care sa specifice optiunea participarii la bursa, numarul de locuri de munca de care dispun, cat si meseriile in care sunt aceste locuri vacante.

Lista firmelor ce doresc sa participe la bursa va ramane deschisa pana in data de 24 septembrie 2015, ora 1500. Informatii suplimentare se pot obtine la telefon 0235.318184.

“ Pe aceasta cale informam agentii economici ca participarea la bursa este gratuita si ea reprezinta o oportunitate de a cunoaste direct oferta de forta de munca, de a recruta si selecta personal direct, fara intermediari, in functie de cerintele concrete ale locului de munca pe care il ofera. “  ( Director Executiv AJOFM Vaslui – Daniel OLTEANU).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img