vineri, 19 aprilie, 2024

ALBITA:La volan, fara permis de conducere

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera vasluieni au intocmit lucrare penala pe numele a doi tineri pentru savarsirea infractiunilor de conducere a unui vehicul fara permis de conducere respectiv persoana care incredinteaza un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea detinerii permisului de conducere.
 
In ziua de 30 iulie, in jurul orei 23.30, pe sensul de iesire din tara din P.T.F.Albita/judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru trecerea frontierei, conducand un autoturism marca Volvo, inmatriculat in M. Britanie, Mihail C., insotit de Eugeniu S., proprietarul autoturismului, ambii cu dubla cetatenie, romana si R. Moldova, in varsta de 27 de ani.

La controlul de frontiera, Mihail C.a nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care lucratorii nostri au procedat la efectuarea de verificari suplimentare. In urma verificarilor efectuate s-a constatat ca Mihail C. nu detine permis de conducere.

„Cu privire la cele constatate, cei doi au declarat ca in data de 29.07.2015 au plecat din Londra cu autoturismul marca Volvo, condus de catre Eugeniu S. si au calatorit pana in apropierea loc. Iasi unde, din cauza oboselii acumulate, au decis de comun acord, ca pana in R.Moldova sa conduca autoturismul Mihail C., desi proprietarul autoturismului stia ca prietenul sau nu detine permis de conducere.La nivelul P.T.F. Albita s-au constatat infractiunile de conducere a unui vehicul fara permis de conducere si persoana care incredinteaza un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea detinerii permisului de conducere.” A declarat Irina MIRICA,purtator de cuvant al S.T.P.F. Vaslui

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img