sâmbătă, 20 aprilie, 2024

ALBITA: Permis de conducere fals, depistat la controlul de frontiera

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita efectueaza cercetari cu privire la un barbat  din  Federatia Rusa care a prezentat la controlul de frontiera un permis de conducere fals.
 
Luni, 13 noiembrie, in jurul orei 19.00, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, cetateanul din Federatia Rusa, Alexander B., in varsta de 40 de ani, care conducea un autoturism marca Mercedes, inmatriculat in Germania.

La controlul de frontiera existand suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat, eliberat de autoritatile din R. Moldova, valabil pentru categoriile A, B, C, D, E, politistii de frontiera au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care au constatat ca documentul nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

Barbatul a declarat, in prezenta unui cunoscator de limba rusa, ca a obtinut documentul in anul 2006, platind suma de 500 de euro si ca nu avea cunostinta despre faptul ca documentul prezentat la controlul de frontiera este fals.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de uz de fals.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img