joi, 28 martie, 2024

ALERTA in Ucraina! EXPLOZIE la cel mai mare depozit de ARMAMENT – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

O puternica explozie, urmata de un incendiu, s-a produs in noaptea de miercuri spre joi la un important depozit de munitii situat in apropiere de orasul Balakleia, regiunea Harkov (in estul Ucrainei, controlata de Kiev), autoritatile demarand evacuarea unei parti a locuitorilor din zona, a relatat postul de televiziune ucrainean 112 pe site-ul sau internet, citand surse ale Serviciului pentru Situatii de Urgenta, scrie Agerpres.ro.  Circa 250 de pompieri si 50 de autospeciale au fost mobilizate la lupta cu flacarile. De asemenea, o echipa a Serviciului pentru Situatii de Urgenta, condusa de seful interimar al serviciului, Melciutk O.G., s-a deplasat la locul dezastrului.
Procurorul sef militar al Ucrainei, Anatoli Matios, nu a exclus ca la originea incidentului sa se afle o “mana criminala”, invocand posibilitatea unei diversiuni, a relatat la randul sau postul de televiziune ucrainean TSN. 

Potrivit acestuia, explozia, ce a fost urmata de incendiu, s-a produs in jurul orei 03.00, “in urma unei diversiuni”. Deflagratia a avut loc in perimetrul in care erau depozitate obuze de tancuri si artilerie de calibrul 25 si 152 mm la depozitul de munitii din apropiere de Balakleia, in regiunea Harkov. Explozia si incendiul au provocat detonarea munitiei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img